Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Pokračování Tajemství staré bambitky 2 představuje video se zlotřilými rádci

Novým videem se zlotřilými rádci Ferencem (M. Vladyka) a Lorencem (J. Lábus) se producenti pohádky Tajemství staré bambitky 2 rozhodli divákům připomenout blížící se premiéru. Očekávané pokračování jedné z nejúspěšnějších novodobých pohádek vejde do českých kin přesně za měsíc, 9. prosince. Hvězdně obsazený film režiséra Iva Macharáčka přivede zpět loupežníka Karabu (O. Vetchý), královnu Aničku (K. Janovičová), krále Jakuba (T. Klus) nebo novou postavu královny Julie (V. Khek Kubařová). 

Ferenc a Lorenc byli sice na konci prvního dílu vyhnáni z království, ale nechtějí svou potupu nechat bez odplaty. Takže se ani trochu nezměnili?

„Myslím, že ne. My jsme prostě pořád takový normální, příjemný český kluci,“ směje se Miroslav Vladyka. Na natáčení po deseti letech se s kolegou Lábusem těšili. „Nevěřil jsem, že je to deset let! Myslel jsem, že to je tak pět. Jak ten čas je relativní, že jo… Samozřejmě vím, ta pohádka se hodně reprízuje, takže měla úspěch u diváků, tak jsem si řekl, že by si zasloužila, aby se tohle udělalo. I když se říká, že druhý díl není nikdy jako ten první, tak já pevně věřím, že tady to tak nebude a že se to bude líbit stejně jako první díl,“ říká Jiří Lábus.

V hlavních rolích: Ondřej Vetchý, Tomáš Klus, Kamila Janovičová, Veronika Khek Kubařová, Valentýnka Bečková, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka, Václav Noid Bárta, Petr Štěpánek, Markéta Plánková a další.

Pohádka Tajemství staré bambitky 2 vzniká v produkci Roberta Plavce a Radovana Vašáka ve společnosti Fairytale Production s.r.o., v koprodukci s Českou televizí, koproducentem je také společnost innogy. Do kin ji uvede společnost Bioscop.

-red-
foto: Bioscop
video: (1) Fairytale Production, Totalfilm Media (2) Bioscop © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast