V zákulisí Bambitky s režisérem – Jak se točí pohádka? (video)

Režisér Ivo Macharáček vám v následujícím videu ukáže zákulisí scény v pohádkové hospodě. A divákům předestře, co vlastně taková režie filmu obnáší. Pokračování známé pohádky Tajemství staré bambitky 2 vstoupilo do kin 10. února a do této chvíle na pokračování příběhu o loupežníku Karabovi, jeho dceři Aničce, královi Jakubovi a nové královně sousedního království vidělo již 120 tisíc diváků. Podívejte se na zbrusu nové video.

Po více než deseti letech se diváci a fanoušci původní pohádky režiséra Iva Macharáčka a scenáristy Evžena Gogely dočkali vytouženého pokračování. V pohádce Tajemství staré bambitky 2 se vracíme za králem Jakubem (Tomáš Klus) a královnou Aničkou (Kamila Janovičová), kteří mají malou princeznu Johanku (Valentýna Bečková). Na plátnech kin samozřejmě uvidíme i bývalého loupežníka a nyní hrnčíře Karabu (Ondřej Vetchý), kterému do cesty vstoupí královna Jůlie (Veronika Khek Kubařová) ze sousedního bohatého království. A chybět samořejmě nemůžou ani zlotřilí rádcové Ferenc (Miroslav Vladyka) a Lorenc (Jiří Lábus).

Snímek se natáčel na zámcích v Jindřichově Hradci, Mníšku pod Brdy nebo skanzenech Kouřim či Přerov nad Labem.

Pohádka vznikla v produkci společnosti Fairytale Production producentů Radovana Vašáka, Roberta Plavce a Iva Macharáčka v koprodukci s Českou televizí a innogy.

Tajemství staré bambitky 2 v kinech právě uvádí společnost Bioscop.

-red-
foto/video. Totalfilm Media, Fairytale Production © 2022