Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Best Film Fest: Ve čtvrtek v Praze startuje týden nejúspěšnějších filmů

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky   nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2022. Kinaři se v adventní době rozhodli potěšit své věrné fanoušky v podobě lístku do kina za jednotnou atraktivní cenu 89,- Kč za vstupenku. V prosinci se uskuteční již devatenácté vydání divácky oblíbené přehlídky, která probíhá vždy dvakrát do roka.

Program BEST FILM FESTU je opět žánrově pestrý, dramaturgy přehlídky byli sami diváci. Na programu jsou divácké hity: úsměvný britský snímek s excelující Emmou Thompson Hodně štěstí, pane Veliký, vítěz z letošního Cannes satirická komedie Trojúhelník smutku, francouzský komediální hit v pořadí již třetí pokračování Co jsme komu všichni udělali?. Dále promítáme akční hollywoodský biják Top Gun: Maverick či poetický mystický snímek Kde zpívají raci. Nechybí také tvorba pro děti: kultovní žluté postavičky v rodinném snímku Mimoni 2: Padouch přichází.

Z českých filmů uvádíme tyto populární tituly: drama o partnerských vztazích Hranice lásky, životopisné historické drama Il Boemo, oceňované drama Slovo či mystické drama Arvéd. Z filmů pro celou rodinu promítáme oceňovaný animovaný film Myši patří do nebe. Přehlídka ukáže rovněž dokumenty: úchvatnou výpravu do hlavního města Planeta Praha nebo portrét Karla Schwarzenberga očima jeho dcery Můj otec, kníže.

Kompletní program přehlídky najdete na webových stránkách přehlídky a na webových stránkách jednotlivých kin.

-red-
zdroj: A. Aronová
foto/video: Totalfilm Media, Forum Film, Aerofilms, CinemArt © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast