Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Trojúhelníku smutku je konečně online, soutěžíme o předplatné KVIFF.TV

Streamovací platformu KVIFF.TV nemohli fanoušci filmu v uplynulém roce přehlédnout. Jako jediná přinesla do České republiky poslední počin režisérské legendy Larse von Triera – třetí sérii Království s podtitulem Exodus. Teď přichází KVIFF.TV s další exkluzivitou. Pouze na KVIFF.TV ode dneška najdete divácký filmový hit, který chválí kritika i diváci – Trojúhelník smutku.


„Trojúhelník smutku je na KVIFF.TV ke zhlédnutí od středy 21. 12. V českých kinech jej již vidělo neuvěřitelných 70 tisíc diváků. Vyhrál cenu za nejlepší film v Cannes a hned další čtyři hlavní ceny na “evropských oscarech.” Jsem přesvědčený, že mnoho dalších diváků si tento nejzábavnější film roku dopřeje během vánočních svátků právě u nás na KVIFF.TV,“ říká šéf KVIFF.TV Ivo Andrle. Filmová platforma Aerovod, kterou Andrle v minulých letech vedl, se v listopadu s KVIFF.TV sloučila.

„Základem KVIFF.TV jsou tedy pečlivě vybrané kvalitní filmy z celého světa, část z nich byla uvedena i na  karlovarském festivalu, odkud jsme vybrali nejsilnější tituly minulých ročníků,“ doplňuje Karel Och, ředitel obsahu KVIFF.TV. „Nabídku  průběžně doplňujeme hned několika novými tituly týdně. Na každý z nich je možné se podívat po jednorázovém zaplacení, ale také je možné stát se předplatitelem, získat tak automaticky přístup k velké většině filmů a zároveň výraznou slevu na prémiové tituly mimo předplacenou knihovnu.”  

Nejúspěšnějšími tituly jsou na KVIFF.TV filmové novinky i kultovní klasiky. Filmy jako Záře o nadaném klavíristovi s Geoffreym Rushem v hlavní roli nebo jihokorejský romantický thriller Podezřelá, který získal cenu v Cannes, se staly na KVIFF.TV diváckými hity. Nejvíc pozornosti diváků KVIFF.TV se ale letos upnulo na Larse von Triera. A to nejen na jeho třetí řadu Království, ale i na Trierovu téměř kompletní filmovou retrospektivu, která je na platformě ke zhlédnutí. Teď čeká na diváky KVIFF.TV online premiéra Trojúhelníku smutku, do konce roku ještě budou následovat například Buko a Sami doma.  

Pokud sháníte dárek na poslední chvíli, KVIFF.TV je jednou z nejlepších voleb. Kurátorovaný výběr nabízí i řadu tematických filmových kolekcí, například filmy pro celou rodinu Family time, kde najdete snímky jako Planeta Praha, Myši patří do nebe nebo Známí neznámí.

Pokud toužíte po náročnějším obsahu, určitě si tam také přijdete na své. Filmy totiž pečlivě vybírají dramaturgové karlovarského festivalu, ve filmotéce tak najdete filmy z letošního ročníku festivalu, kolekci snímků o lásce, nebo výběr z filmografie legendárního Jima Jarmusche. Udělejte radost sobě nebo někomu z vašich blízkých. Darovat KVIFF.TV můžete zde.

Vyhrajte roční předplatné KVIFF.TV

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo je režisérem Trojúhelníku smutku, který má na KVIFF.TV exkluzivní premiéru?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Lars von Trier,Ruben Östlund,Park Chan-wook’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 20. 12. do 27. 12. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost KVIFF TV, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář, je soutez@totalfilm.cz  – do předmětu uveďte: “KVIFF TV”.

Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast