Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Už za měsíc: Zvířecí hrdinové v dalším koncertu Filmové filharmonie

Hudba ze snímků Harry Potter, Fantastická zvířata, Jurský park a dalších. Na příštím koncertě Filmové filharmonie s podtitulem Zvířátka zazní skladby z filmů, ve kterých ztvárňují jedny z hlavních postav zvířecí hrdinové. Filmharmonie uvede první koncert tohoto roku již 19. února v pražském Rudolfinu. 

Filmovou filharmonii bude dirigovat Marek Šedivý

„Při tvorbě programů jsem opakovaně narážel na úžasné filmové skladby například od Johna Williamse, Hanse Zimmera nebo Johna Powella, které ale nebylo možné zařadit do tradičních témat našich koncertů. Vznikl tak nápad na tematický koncert věnovaný zvířátkům,“ vysvětluje ředitel a dramaturg Filmové filharmonie Matěj Lehár. 

Na pódiu Dvořákovy síně Rudolfina se tak v jubilejní desáté sezóně sejde 19. února na sto padesát hudebníků. Ani tentokrát nebudou posluchači připraveni o provedení, které je vtáhne do děje již od první noty. Dobrodružství bude střídat radostná i epická linka a fanoušky valentýnských koncertů Filmharmonie potěší také romantická témata. Na své si tak přijde opravdu každý.

Filmová filharmonie

Přijďte si s Filmovou filharmonií vychutnat zážitek z velkolepé symfonické hudby, navíc se speciálním nádechem premiérového večera a jedinečnou dramaturgií, se kterou se na koncertních pódiích běžně nesetkáte.

Koncert otevře Doba ledová 2, uslyšíme i známou melodii z Hledá se Nemo nebo Ratatouille. Hřmotně zazní Godzilla, Jurský park a samozřejmě King Kong. Nebudou chybět notoricky známé melodie z Harryho Pottera či Fantastických zvířat. Zazní ale i Slepičí úlet nebo Jak vycvičit draka. Vše vyvrcholí nádhernou hudbou Hanse Zimmera ze Lvího krále.

[button-white url=“https://www.filmharmonie.cz/koncert-zviratka-2023?utm_source=totalfilm&utm_medium=banner&utm_campaign=zviratka2023″ target=“_self“ position=“center“]Koupit vstupenky[/button-white]

-red-
zdroj: K. Lehárová

foto/video: Filmová filharmonie, Totalfilm Media © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast