Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Argylle: Henry Cavill si vyzkouší na nečisto Bonda ve špionážní komedii od tvůrců Kingsmana (trailer)

Ze zvrácené mysli Matthewa Vaughna (série Kingsman, Kick-Ass) přichází Argylle, břitký špionážní thriller ohýbající realitu a obepínající celý svět. Je tady čerstvý trailer ke špionážní komedii, ve které si tolik diskutovaný kandidát na Bonda Henry Cavill může tento žánr vyzkoušet z jedním z nejpovolanějších režisérů. Vaughn má totiž krom filmařského citu a epické rozmáchlosti i velký smysl pro humor. V obsazení novinky, která dorazí do našich kin v únoru 2024 nechybí John Cena, Sofia Boutella nebo Samuel L. Jackson. A pozor! Ten kočičák je skutečný kocour supermodelky Claudie Schiffer, manželky režiséra.

Bryce Dallas Howard (Jurský svět) hraje  Elly Conwayovou, samotářskou autorku série špionážních bestsellerů, jejíž představa blaženosti je trávit čas s počítačem a kocourem Alfiem. Když však zápletky jejích knih – jejichž hlavním hrdinou je tajný agent Argylle, začnou odrážet tajné akce skutečné špionážní organizace, klidné večery doma se stanou minulostí.

V případě režiséra Matthewa Vaughna je více než zjevné, že tenhle šikovný chlapík chce opravdu, ale opravdu natočit film o Jamesi Bondovi. Vaughnova fascinace pastišemi špionážních filmů pokračuje i v Argylle.

Ve špičkovém hereckém obsazení se objeví Henry Cavill (Zaklínač), John Cena (Rychle a zběsile), držitelka Oscara® Ariana DeBose (West Side Story), popová superstar Dua Lipa (Barbie), držitel nominace na Oscara Bryan Cranston (Perníkový táta), Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Sofia Boutella (Kingsman: Tajná služba) a legendární Samuel L. Jackson. Alfieho hraje Chip, skutečný kocour supermodelky Claudie Vaughnové (rozené Schifferové).

Do českých kin špionážní komedie vstoupí 1. února 2024.

-red-
foto/video: © CinemArt 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast