Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Lítá v tom představuje song, zpívá ho Milan Peroutka (video)

Filmová komedie režiséra Tomáše Dianišky s názvem Lítá v tom dostala svou oficiální píseň. Skladbu „Štěstí tekutý“ nazpíval Milan Peroutka a zazní v závěrečných titulcích filmu. Hudbu složil talentovaný muzikant Michal Šupák, jenž vytvořil hudbu k celému filmu. Píseň a film do kin doprovází videoklip s novými záběry z filmu. Novinka vchází do českých kin už tento čtvrtek 14. prosince.

Píseň a film do kin doprovází také videoklip s novými záběry z filmu. Klip ukazuje Kryštofa Hádka vzhůru nohama, začátek striptýzového vystoupení Kristíny Svarinské a také konečnou podobu filmu, který režisér Tomáš Dianiška ozvláštnil výraznou a hravou animací.

„Film sám je hezky výtvarně a vizuálně natočený a je to sranda,“ potvrzuje Kryštof Hádek.

Během natáčení jsme pořád slyšeli: Tady pak proletí Kryštof vesmírem, tady na obloze za nima budou planety, tady budou nápisy, tady se bude vznášet plachetnice z Barona Prášila. Film je tak hravý, jak si ho Tomáš Dianiška vymyslel. Tenhle svěží pocit podtrhuje i skvělá hudba Michala Šupáka,“ říká jeden z producentů filmu Vojtěch Frič.

Pro zpěváka Milana Peroutku jde o první filmovou píseň v kariéře a možnost nazpívat oficiální song pro filmovou komedii přijal s nadšením a bez váhání. “Jak bych nebyl nadšenej, moje první filmová písnička v životě a taková pohodovka! Když jsem šel ze studia, nemohl jsem tu nakažlivou melodii vypustit z hlavy,“ líčí Milan Peroutka.

 

„A filmu přeju, aby v předvánočním období a pak do konce roku pobavil hodně diváků. Aspoň z poloviny tak, jako bavil mě,” uzavírá muzikant.

Lítá v tom (foto: Bontonfilm)

Kryštof Hádek a Kristína Svarinská se v nové komedii zapletou do jedné nevinné lži, která následně strhne lavinu nedorozumění. Hlavní hrdina totiž přemluví svou těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby před jeho maminkou jednou jedinkrát sehrála jeho přítelkyni a nastávající manželku. Situace se ale zvrtne a to, že jsou zamilovaný pár, budou muset předstírat mnohem déle.

Komedii Lítá v tom natočil Tomáš Dianiška, v dalších rolích se představí Taťjana Medvecká, Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Veronika Žilková.

Do kin film uvádí Bontonfilm od 14. prosince.

-red-
foto/video: © Bontonfilm 2023
zdroj: L. Vedral

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast