Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Chlupy budou jenom lítat: Kočkopsí road movie vstupuje do kin

Rozmazlená kočičí celebrita a psí podvraťák z ulice vytvoří nejvíc nepravděpodobnou dvojici, která se spolu ocitne v divočině bez svých páníčků a musí najít cestu domů. Příroda je ale strašně nepohodlná, jsou v ní otravná zvířata, co je chtějí sežrat, a navíc mají v patách policajta, který je chce chytit. Už od čtvrtka v kinech slibují tvůrci nejchlupatější zábavu roku. Kočka a pes: Šílené dobrodružství je hraná komedie pro celou rodinu, která kombinuje roztomilé zvířecí  hrdiny, humor, akci a tradici francouzských komedií. V hlavní roli mimo jiné uvidíme současnou francouzskou komediální hvězdu Philippa Lecheaua, kterého známe i z českých kin, konkrétně z obou komedií Alibi na klíč.

Hned dvě naprosto nečekané dvojice se spolu musí vydat na dobrodružství a na cestu plnou karambolů a zábavy. Načančaná Monika si hýčká svou internetovou celebritu, kočku Divu. Zloděj Jack právě šlohnul exklusivní drahokam. Jeden psí podvraťák mu ho spolknul, a tak si ho osvojil. Všichni mají stejnou cestu letadlem, jenže zatímco páníčci bez problémů vzlétnou, kočka a pes vypadnou ze zavazadlového prostoru a zůstanou trčet na zemi.

Kočka a pes: Šílené dobrodružství (foto: Bontonfilm)

Kromě počtu nohou snad ani nemohli být rozdílnější. Přesto se shodou řady událostí spolu ocitnou nafoukaná kočka a zatoulaný pes. A stovky mil od nich se musí spojit vyfintěná Monika a hledaný zloděj. Lidská dvojice se vydává hledat své opravdu drahé a cenné miláčky . . a kočka a pes? Ti jsou úplně v koncích. Vyrážejí na zběsilou cestu zasněženou divočinou z Kanady až do New Yorku, kam měli původně letět. Vedle vlastní neschopnosti, divokých zvířat a jiných nástrah čelí ještě jednomu velkému problému. V patách mají policajta, který moc dobře ví o ukradeném drahokamu v psím břiše a chce ho za každou cenu dostat.

Film s českým dabingem uvádí do kin od 15. února Bontonfilm.

-red-
foto/video: © Bontonfilm 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast