Na HBO se vrací TERAPIE – druhá řada nabízí 35 nových dílů

HBO pro své diváky natočila další řadu komorního psychologického seriálu TERAPIE. Scénáristé Iva Klestilová, Lenka Wimmerová, Petr Zelenka a Robert Geisler opět rozehrávají příběhy psychologa Marka Pošty (Karel Roden) a jeho pacientů. Česká verze Terapie původně izraelského formátu Hagaie Leviho, znamenala pro HBO mimořádný divácký úspěch. V nových dílech uvidíme Markovu kolegyni Ditu (Kamila Magálová), v rolích pacientů se nově objeví Tereza Brodská, Kateřina Winterová a David Švehlík se Zdeňkem Bařinkou, Tereza Voříšková a Jiří Ornest. Od neděle se můžete na prvních pět dílů podívat zdarma, i pokud nemáte HBO.

Další důležitou postavou nové řady je Heřman (Jiří Štěpnička), otec mrtvého vojáka Igora z první řady. V dalších rolích se objeví Zuzana Bydžovská, Petra Špalková a Matěj Hádek.

Karel Roden Terapie II.

Karel Roden v roli Marka Pošty

Z původního obsazení zůstali ještě přirozeně bývalá Markova žena Alice (Klára Melíšková) a jejich společné děti v podání Bereniky Kohoutové a Jana Ciny. Původní režijní trio obohatila ještě Lenka Wimmerová. Ta se přidala k Petru Zelenkovi, Jaroslavu Fuitovi a Marku Najbrtovi.

Seriál TERAPIE II. odstartuje na programu HBO v pondělí 4. listopadu 2013 ve 20.00 hodin. Další epizody budou premiérově uváděny během následujících sedmi týdnů, každý všední den, vždy ve 20.00 hodin.

Tereza Brodská v seriálu Terapie 2

Tereza Brodská v seriálu Terapie 2

Ještě před premiérou ale mají diváci možnost shlédnout zdarma prvních pět dílů v neděli 27. října (epizody 1, 2) a v pondělí 28. října (3, 4, 5). Podívat se na tuto předpremiéru mohou během prodlouženého říjnového víkendu i diváci, kteří jej nemají předplacený.
Terapie 2 - Jiří Ornest

Jiří Ornest v seriálu Terapie II. (foto: HBO Europe)

Psali jsme také: 
Poslední klapka druhé řady Terapie
Padla první klapka druhé řady Terapie

Recenze | Terapie je skvost, díky důslednosti tvůrců, HBO a Rodenovi
HBO natočilo vlastní seriál – Terapii s Karlem Rodenem

Zuzana Bydžovská v Terapii II (foto: HBO Europe)

Zuzana Bydžovská v Terapii II (foto: HBO Europe)

K. Winterová a D. Švehlík v Terapii II. (foto: HBO Europe)

K. Winterová a D. Švehlík v Terapii II. (foto: HBO Europe)

Tereza Voříšková v Terapii II. (foto: HBO Europe)

Tereza Voříšková v Terapii II. (foto: HBO Europe)

připravil: -AC-, totalfilm.cz
foto/video: HBO EUROPE – Všechny práva vyhrazena © 2013

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.