Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

10 pravidel jak sbalit holku má trailer – v kinech v březnu (video)

Nová komedie tvůrce Snowboarďáků a Rafťáků dnes představila plnohodnotný trailer. V týdnu také změnila název. K titulu 10 pravidel přibyl dovětek „jak sbalit holku“. 10 pravidel jak sbalit holku dorazí do kin 20. března. V hlavních rolích se představí Matouš Ruml, Miroslav Donutil, Jakub Prachař, Kristína Svarinská a další.

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky.

10 pravidel jak sbalit holku (foto: Falcon)

10 pravidel jak sbalit holku (foto: Falcon)

V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit  najít cestu k  milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek?

Podobně jako legendární píseň On My Head z filmu Snowboarďáci pochází z tvůrčí dílny Miroslava Chyšky a Dana Bárty i píseň k filmu 10 pravidel jak sbalit holku – One Player Game. Stáhnout si ji můžete přímo zde: http://ow.ly/uixM4

Facebook filmu

připravil: AC, totalfilm.cz
zdroj: Uljana Donátová
foto/video: Falcon © 2014

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast