Známe prvního potvrzeného herce Star Wars: Epizody VII.

Star Wars: Epizoda VII. má zřejmě prvního skutečně obsazeného herce. Adam Driver byl v posledních měsících v jednání s několika velkými hollywoodskými studii. Rýsovaly se před ním nabídky na několik hlavních rolí. Nakonec si vybral tu nejlepší. Zahraje si jednu z hlavních rolí v pokračování Hvězdných válek.

Adam Driver (foto: archiv)

Adam Driver (foto: archiv)

Naposledy jsme ho mohli vidět v krátké ale výrazné epizodce ve filmu V nitru Llewyna Davise. Driver je prý pouhý kousek od podepsání smlouvy. Hrát by měl blíže nespecifikovaného padoucha, který by měl soupeřit s Darth Vaderem. Očekávaná novinka J. J. Abramse dorazí do kin 18. prosince 2015.

Adam Driver v ukázce z filmu V nitru Llewyna Davise (zcela vpravo)

Do té doby se určitě dozvíme ještě spoustu nových informací. Konečné rozhodnutí o obsazení Drivera do Star Wars komplikuje závazek, který má herec k americkému HBO. Hraje totiž v seriálu Girls.

Adam Driver v seriálu Girls (foto: HBO)

Adam Driver v seriálu Girls (foto: HBO)

Přímé pokračování Star Wars: Návrat Jediho se bude natáčet v londýnských atelérech Pinewood. Další obsazení hitu by se mělo odtajnit už v následujících týdnech. Originální obsazení v čele s Markem Hamillem, Harrisonem Fordem a Carrie Fisher pochopitelně nemůže pokračovat v původních rolích. Ale počítá se s nimi v jiných.
Další novinky přineseme okamžitě po jejich zveřejnění.

JG, totalfilm.cz
foto: archiv, HBO