Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmová filharmonie zahraje o Velikonocích nejslavnější melodie z westernů

Pokud jste před nedávnem nemohli navštívit skvělý koncert Ennia Morriconeho v pražské O2 aréně nebo si chcete zážitek z hudby geniálního skladatele zopakovat, máte možnost. Mladý šedesátičlenný symfonický orchestr Filmová filharmonie bude melodie Morriconeho a dalších sedmi skladatelům filmové hudby interpretovat na svém velikonočním koncertu. 

filmharmonie_logo

Chuhei Iwasaki

Chuhei Iwasaki

Western, žánr amerického dobrodružného filmu, je osobitý svým hudebním ztvárněním. S nově vzniklým hudebním tělesem Filmová filharmonie se můžete přenést mezi kovboje, indiány a zlatokopy a poslechnout si nejznámější melodie v podání symfonického orchestru.

Koncert se koná 20. dubna v 19:30 v sále Pražské konzervatoře. Na programu bude hudba Ennia Morriconeho z filmů Tenkrát na západě a Hodný, zlý a ošklivý, známé melodie Martina Böttchera ze série Vinnetou nebo soundtrack z filmů Tanec s vlky, Sedm statečných, Návrat do budoucnosti III. a další. Chybět nebude ani skladba Johna Willamse The Cowboys overture.
Koncert povede talentovaný mladý dirigent, student Pražské konzervatoře, Chuhei Iwasaki (1987), v doprovodu studentů uměleckých škol.

FF_western-2

Mladý a netradiční symfonický orchestr spojuje studenty a absolventy středních a vysokých hudebních škol. Vystupuje převážně ve více než šedesátičlenném obsazení, je výjimečný ale i tím, že je schopný se přeformovat do komornějších těles různých nástrojových skupin a odehrát speciální koncerty.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti TICKET ON.vstupenky
300 Kč/standard, 250 Kč/student
www.filmharmonie.cz

připravil: JG, totalfilm.cz
zdroj: Filmová Filharmonie

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast