Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

IVIO nově nabízí i večerníčky (soutěž o prémiové vouchery)

IVIO rozšířilo unikátní filmovou knihovnu o desítky večerníčkových seriálů. Díky IVIU už není zapotřebí dlouze pátrat v televizním programu nebo nelegálně stahovat z internetu, chcete-li děti na chvíli zabavit kvalitním programem. Stačí pár kliknutí a během chvíle mohou sledovat svůj oblíbený večerníček. V nabídce jsou například takové animované skvosty jako Krtkova dobrodružství, Mach a Šebestová, O kocouru Mikešovi, Žofka, Pejsek a kočička, Já Baryk, Broučci a další.

Večerníčky

Od příštího týdne se na IVIU objeví i čarodějnické filmy. Podívat se můžete na Hon na čarodějnice, Stáhni mě do pekla, Město čarodějnic, Doručovací službu čarodějky Kiki, Vyvržence pekla a další žánrové tituly.

ivio

Většina filmů je na IVIU k dispozici zdarma. Nejnovější prémiové tituly jsou za poplatek či máte možnost zakoupit zvýhodněné předplatné. Vyzkoušet ho můžete na jeden den za 39 Kč. K dispozici je dále týdenní, měsíční, čtvrtletní či roční předplatné. Prémiové předplatné kromě nejnovějších titulů nabízí samozřejmě přehrávání bez reklam a v HD kvalitě.

Spolu s Hollywood Classic Entertainment jsme pro vás připravili soutěž o tři vouchery na prémiové předplatné.

výherci: Karel Březina, Jiřina Pankovská a Radek Dokoupil

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo namluvil večerníček Mach a Šebestová?‘ type=’select‘ required=’1′ options=’Jiří Hrzán,Petr Nárožný,Josef Dvořák’/][/contact-form]

Ceny do soutěže věnovala společnost Hollywood. C.E., s.r.o.
Soutěž probíhá od 25. dubna do 27. dubna včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: ivio.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.
Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

 

voucher specimen ivio

Ivio logoIVIO, internetový projekt společnosti Hollywood Classic Entertainment, spojuje výhody videopůjčovny a kina a zároveň nabízí vítanou alternativu ke stahování „na černo“. Divák má on-line k dispozici knihovnu mimořádného rozsahu a obsahu – na tisíce hodin filmů a seriálů různých žánrů, z různých zemí, z nichž mnohé nikdy nevyšly na DVD a většina je dostupná zdarma. IVIO je rychlé, uživatelsky velmi jednoduché. Uživatelům osobních počítačů (stolních, notebooků, PC i Apple) je IVIO přístupné přes webový portál www.ivio.cz.

dolní banner ivio

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast