Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Bony a klid 2 čeká v úterý velká slavnostní premiéra (soutěž)

Do kin se příští týden chystá pokračování kultovního snímku z konce 80. let Bony a klid 2. Na režisérskou židli se vrací Vít Olmer a do svých rolí i „stará“ parta z původního filmu. Vedle starých známých se na plátně objeví i noví hrdinové – Martin junior v podání Jakuba Prachaře a Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová jako jeho přítelkyně Linda. 

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2, komedie nabitá nečekanými dějovými zvraty, se natáčela na podzim na různých místech v Praze a Středočeském kraji. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice dávno pryč, ale způsobů, jak vydělat „rychlý prachy“, je pořád dost.

Jak už bylo řečeno scénář postupně přivede zpět všechny známé postavy: veksláka-pěšáka a vyhlášeného šprýmaře Bínyho (Roman Skamene), šéfa veksláckého gangu Richarda (Josef Nedorost), Martina (Jan Potměšil), který se původně vydal do Prahy sehnat bony a nakonec skončil za mřížemi, Evičku Tričko (Veronika Jeníková). A do děje vstoupí také noví hrdinové – dvojice Martin (Jakub Prachař) a Linda (Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová). Ve filmu opět zní hudba Ondřeje Soukupa a britské kapely Frankie Goes To Hollywood.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/145434552″ params=“color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Příští úterý se koná speciální a opravdu velká premiéra v Tipsport Areně v Praze. Připraveny jsou soutěže o atraktivní ceny spojené s filmem i nezbytný „premiérový“ červený koberec. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži nebo si je zakoupit v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz a Ticket Portal – www.ticketpotral.cz. Cena vstupenky: 249 Kč.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY (od 16. 5. do 18. 5. 2014)

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Odkud pocházela skupina Frankie Goes To Hollywood?‘ type=’textarea‘ required=’1’/][/contact-form]

Ceny do soutěže poskytla agentura 2media a NOGUP agency, s.r.o., producent filmu

(PR)
připravila: Tereza Kohoutková, totalfilm.cz

zdroj: Simona Andělová, 2media

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast