Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Něžné vlny dorazily na DVD – soutěž

Komedie úspěšného režiséra Jiřího Vejdělka Něžné vlny 21. května vychází právě dnes na DVD. K dostání bude ve všech obchodech za cenu 299 Kč i s řadou bonusů: filmem o filmu, prozrazujícím řadu zajímavých detailů z natáčení, klipem, trailerem a bohatou fotogalerií.

Něžné vlny (foto: Bontonfilm)

Něžné vlny (foto: Bontonfilm)

DVD_Nezne_vlnyAutor a režisér Jiří Vejdělek patří k nejúspěšnějším domácím filmařům posledních let. To, že dokáže oslovit diváky, prokázal již ve svém debutu Účastníci zájezdu, a potvrdil diváckými Ženy v pokušení a Muži v naději, které se oba staly diváckými hity roku.
„Něžné vlny jsou příběhem první osudové lásky. Možná proto jsou oproti předcházejícím peprným a pikantním komediím přeci jen jemnější, laskavější a jak název napovídá, něžnější,“ říká scenárista a režisér Jiří Vejdělek, který Něžnými vlnami navazuje na své úspěšné příběhy o lásce a naději, které se nikdy nesmíme vzdát.
Recenze Něžné vlny zde

Spolu se společností Bontonfilm jsme pro vás připravili soutěž o 2 DVD s filmem Něžné vlny. Stačí využít odpovědní formulář. Držíme palce.

Soutěž skončila – Výherci:

Jiří Božetický, Týniště nad Orlicí
Adéla Donátová, Liberec

Gratulujeme!

Otázka byla: Jak se jmenovala průvodkyně ve filmu Jiřího Vejdělka, která ráda hrála na kytaru, obzvlášť, když se účastníci zájezdu ukládali do říše spánku?
Správná odpověď: PAMELA

 

Ceny do soutěže věnoval Bontonfilm, a.s.
Pořadatelé soutěže: Totalfilm.cz a 2media.
Pravidla 
Soutěž probíhá od 21. května do 25. května 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: NĚŽNÉ VLNY DVD.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz


koupit_nezne_vlny

(PR)
připravila: Tereza Kohoutková, totalfilm.cz

zdroj: M. Faustová, P. Vondrová, 2media, Bontonfilm

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast