Soutěž s remasterovanou premiérou PULP FICTION

Do kin se v rámci Projektu 100 vrací jeden z největších kultů 90. let. Tarantinův snímek Pulp Fiction je multižánrové dílo s mnoha popkulturními odkazy a zároveň velmi vtipný i napínavý film. AČFK vrací Pulp Fiction v remasterované verzi do kin.

Pulp Fiction (foto: AČFK)

Pulp Fiction (foto: AČFK)

Chcete vidět homosexuální znásilnění sbližující dva nepřátele na život a na smrt? Chcete vidět zlaté hodinky, jež prošly světovými válkami a několika konečníky? Chcete slyšet disputaci na téma hamburgery u McDonalds, Burger King, Big Kahuna Burger a Jack in the Box? Chcete poznat, že heroin se dá vyšňupat i nosem? Chcete znovu zažít tanec Johna Travolty? Mnohovrstevnatý vesmír Pulp Fiction vám otevírá svou náruč a vy se můžete stát dalším z miliónů diváků, pro něž se jedná o jeden z filmů jejich života.

Ve spolupráci s AČFK jsme pro vás připravili soutěž o 2×2 vstupenky na premiéru v Bio OKO 7. května 2014 a dvě plátěné tašky PULP FICTION. Stačí správně odpovědět na uvedenou otázku.

Pravidla soutěže
Ceny do soutěže věnovala společnost AČFK prostřednictvím agentury 2media.
Soutěž probíhá od 5. května do 6. května 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: PULP FICTION.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

připravili: M. Staněk, P. Vondrová, E. Blažková