Pohádkář podle Nesvadbové představuje první teaser

Režisér Vladimír Michálek natočil adaptaci bestselleru Barbary Nesvadbové Pohádkář. V kinech se nový film objeví v listopadu. V českém filmu se poprvé objeví topmodelka Eva Herzigová, přitom zahraniční hereckou zkušenost už má za sebou. Kromě dvou dalších hlavních přestavitelů Jiřího Macháčka a Anny Geislerové doplňuje čtveřici Matěj Hádek. Tvůrci dnes představili první teaser, který vám také nabízíme.

Scénář napsal Marek Epstein se kterým režisér spolupracoval na svém předchozím filmu Posel. Hlavní hrdina (Pohádkář) žije souběžně dva životy se dvěma partnerkami.

Pohádkář (foto: Falcon)

Pohádkář (foto: Falcon)

„Je to jakási skládanka, která, jak doufám, bude neustále držet diváka v napětí. Nejedná se zde totiž o klasickou lineární linku vyprávění. Příběh se odehrává v mnoha časových rovinách a každá situace je pro diváka velmi zajímavá. Nic zde není jen tak a vše má svůj smysl. Každý detail, každé aranžmá. Prostě se musí jednat o kompaktní celek ve všech složkách.  A to je pro mne asi ten nejvíc vzrušující prvek celého  filmu. Udržet vše pohromadě, aby to dokonale fungovalo,“ říká režisér Vladimír Michálek.

Distribuční premiéra je naplánována na 6. listopad 2014 (Falcon).

připravil: AC, totalfilm.cz
zdroj: Uljana Donátová, Falcon