Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

HBO přiváží do Varů Železný trůn, Temný případ a exkluzivní předpremiéru Stejných srdcí

HBO přestěhovalo do dějiště MFF Karlovy Vary Železný trůn, o který se v seriálové říši svádějí líté boje. Umístěn bude v přízemí Thermalu a každý návštěvník na něj může usednout a udělat si fotku. Dá se očekávat že fanoušci seriálu vezmou tuto klíčovou rekvizitu útokem. Usednout na trůn můžete každý den od 8 do 20 hodin. Zatím poslední čtvrtá řada již kultovního seriálu Hra o trůny doběhla na tomto kanálu teprve před nedávnem.

Železný trůn ve Varech (foto: HBO - Michal Čížek)

Železný trůn ve Varech (foto: HBO – Michal Čížek)

Do Varů míří i letošní nejskloňovanější novinka z originální tvorby této stanice. Temný případ (True Detective) vznikl v produkci HBO a Anonymous Content, jejíž tvorba bude na MFF KV letos také prezentována. Osmidílné kriminální drama s M. McConaugheyem a W. Harrelsonem bude k vidění ve dvou čtyřhodinových blocích v Malém sále hotelu Thermal.

Temný případ (foto: HBO)

Temný případ (foto: HBO)

V exkluzivní evropské předpremiéře bude ve varech uveden hvězdně obsazený film Stejná srdce (The Normal Heart). Toto kontroverzní drama nahlíží do prostředí newyorských bohémů v osmdesátých letech. V adaptaci divadelní hry Larryho Kramera se představí mimo jiné Mark Ruffalo, Alfred Molina, či Julia Roberts. Na českém HBO se snímek objeví bezprostředně po karlovarském festivalu.

Všechny zmiňované tituly, které uvádí HBO na MFF KV je možné zároveň sledovat i na online platformě HBO GO. Podrobnější informace o této službě najdete v HBO GO Internet Café, umístěném v přízemí hotelu Thermal. HBO GO si tu lze osobně vyzkoušet a dá se tu získat také voucher, umožňující využívat tuto službu bezplatně.

připravil: AC, totalfilm.cz
zdroj: Pavla Brožková, HBO

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast