MFF KV | Ve Varech proběhla světová premiéra filmu JSEM TVŮJ

Ve Velkém sále hotelu Thermal dnes večer proběhla světová premiéra odvážného ale citlivého filmu Jsem tvůj (Je suis à toi). Režíroval ho David Lambert, který přijel do Varů s novým filmem znovu po dvou letech. Film uvedl sám režisér a v delegaci nechyběli ani oba hlavní představitelé Nahuel Pérez Biscayart a Jean-Michel Balthazar (Kluk na kole). Snímek je zařazen do Hlavní soutěže.

Banner_KV_hlavní strana2

Příběh mladého Argentince Lucase, který přijíždí do Belgie za majitelem pekařství překvapil diváky odvážnými explicitními scénami. Film je ale přesto velmi citlivý, má skvělou režii i scénář. Kromě toho nabízí i notnou dávku humoru. Film má výraznou vizuální stránku a velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Všechny postavy jsou dokonale prokresleny a postupně odhalovány. To vše ocenili diváci dlouhým potleskem u závěrečných titulků.
Další projekce se koná hned zítra (6.7. – 15:00 – Pupp 3P4), poslední v úterý (8.7. – 11.30 – Drahomíra 5K2).

Jsem tvůj / Je suis à toi

Jsem tvůj / Je suis à toi

Lucas přijíždí do maloměsta v Belgii za lepším životem. Henry, majitel pekařství se do Lucase zamiloval přes internet, koupil mu letenku a nastěhoval si ho do domu. Dal mu práci ve svém pekařství a na oplátku od něj očekává náklonnost citovou i sexuální. Do toho se ale Lucasovi moc nechce. Do Argentiny se ale taky nehodlá vracet, takže bude muset udělat kompromisy. Navíc se po čase provalí dvě dost zásadní Lucasova tajemství…

připravil: AC, totalfilm.cz
foto: Film Servis Karlovy Vary