Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Festival krátkých filmů Praha – Tipy na víkend

Pokračuje desátý ročník Festivalu krátkých filmů Praha. V obou víkendových dnech můžete samozřejmě zhlédnout kompletní Mezinárodní soutěž. Dnes ve velkém sále Světozoru v 17 a 19 hodin, v neděli pak v malém sále ve 14:30. To nejlepší z programu uplynulých let můžete vidět ve velkém sále v sobotu od 15 hodin a malém sále od 20:30.

Simona Babčáková

Simona Babčáková

Asi nejlákavějším programem dnešního dne je Brutal Relax Show, moderovaná herečkou Simonou Babčákovou (Velký sál Světozoru – 21:00). Relaxační balíček je složený z filmů, jež před svými diváky neskrývají, že tomu tak doopravdy je. Brutal Relax Show je tu proto, aby zpříjemnila jednu z vašich temných nocí, a o její opravdu oddechovou atmosféru bude také letos v roli průvodce pečovat Simona Babčáková. Na programu je třeba Krutopřísnej badminton, gangsterka Regie, hlava pěnová a dalších 9 bizarních snímků, které stojí za to.

Krutopřísnej badminton

Krutopřísnej badminton

O víkendu je pro malé návštěvníky připraven speciální program Prague Shorts dětem. Koná se v Bio Oko a kině Aero a více si o něm můžete přečíst zde.

Uniknout by vám neměla ani sekce Labo, která více než na příběh upozorňuje na vynikající vizuální zpracování. Začíná v sobotu v 18:30 v malém sále a neděli v 15:00 ve Velkém sále Světozoru.

V programu nechybí ani nejlepší české krátké filmy od roku 1960 až po současnost (sobota 16:30 – malý sál).
Kompletní program a další informace najdete zde.

připravil: AC, totalfilm.cz
foto: Film Servis Festival Karlovy Vary, a.s.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast