Miluj souseda svého – soutěž s filmem, který má dvě nominace na Zlatý glóbus

Ve čtvrtek 8. ledna se do kin chystá komedie, která ve Státech už stačila posbírat dvě nominace na Zlatý glóbus. Miluj souseda svého (St. Vincent) si může odnést Cenu za nejlepší film i mužský herecký výkon v hlavní roli pro Billa Murryho.

Film „Miluj souseda svého“ nabízí odlehčenou zábavu s nádechem hořkosti. Hlavní postava Vincent je trochu zapšklý a velmi cynický válečný veterán, jehož život se zásadně změní s příchodem nových sousedů. Stává se z něj neobvyklý přítel a společník dvanáctiletého chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem rodičů a stěhováním. Vincent svým svérázným způsobem řešení problémů poskytne Oliverovi potřebnou oporu a nadhled.
Kromě Billa Murryho uvidíme i Melissu McCarthy nebo Naomi Watts.

Miluj souseda svého (foto: Forum Film)

Miluj souseda svého (foto: Forum Film)

Soutěž o vstupenky na slavnostní premiéru a dekorativní kosmetiku ARTDECO

Spolu s distribuční společností Forum Film jsme pro vás připravili soutěž o 5×2 vstupenky na slavnostní premiéru (čtvrtek 8. ledna v 18:45, Kino Lucerna Praha).
Výhercům navíc pošleme i balíček s dekorativní kosmetikou ARTDECO v hodnotě 600,- Kč.
Soutěž trvá od 5. ledna do 7. ledna 2014 – 22:00 včetně

Prosíme, aby soutěžili pouze čtenáři, kteří se mohou v daný čas dostavit na slavnostní premiéru. Pokud na místo nedorazí, nebude jim příště již umožněno zúčastnit se soutěže o vstupenky.

Soutěž pořádá Totalfilm.cz, dodavatelem cen je Forum Film a Profiskin
Pravidla soutěže Soutěž o vstupenky na premiéru Miluj svého souseda a balíček kosmetiky
číslo soutěže: 37-2-2015
Ceny do soutěže věnovala společnost Forum Film a Profiskin
Soutěž probíhá od 5. ledna do 7. ledna 2015 – 22:00 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Miluj souseda svého.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

profiskin

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.