Velká šestka | soutěž s filmem o vstupenky a robota Baymaxe

Akcí nabité animované dobrodružství Velká šestka už tento čtvrtek dorazí do českých kin. Už ale stačilo nasbírat několik nominací na filmové ceny (BAFTA, Zlatý glóbus, Oscar). Příběh malého Hira, který se s kamarády v San Fransokiu pustí do nebezpečné hry natočili tvůrci Ledového království a Na vlásku. Inspirovali se stejnojmenným komiksem společnosti Marvel.

velka_sestka-logo-horizontPartě kamarádů, ze kterých se díky Hirovým vynálezům stanou superhrdinové pomáhá léčebný robot Baymax, kterého sestrojil Hirův bratr Tadashi. V Hirově partě jsou kromě Baymaxe Go Go Tamago, dívka vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanda Fred.

V českých kinech startuje Velká šestka už tento čtvrtek 22. ledna s českým dabingem. Promítat se bude i ve 3D verzi. Součástí filmu je i krátký předfilm Hostina o milostném životě jednoho muže, viděném očima jeho nejlepšího přítele psa Winstona.

Soutěž s filmem velka_sestka-logo-soutez

Gratulujeme výhercům!
Iveta Ehrlich
Hana Kotmelová
Jan Brousil
Tereza Kodetová
Tomáš Vrbský
Zkontrolujte si své emailové schránky

Spolu s distribuční společností Falcon jsme pro vás připravili soutěž o 5×2 vstupenky na film Velká šestka + 5 figurek robota Baymaxe z filmu. Stačí správně odpovědět na naši otázku.

Seznamte se s postavami Velké šestky v exkluzivních ukázkách

Soutěž pořádá Totalfilm.cz, dodavatelem cen je Falcon, a.s.
Pravidla soutěže Velká šestka
číslo soutěže: 39-4-2015
Ceny do soutěže věnovala společnost Falcon, a. s.
Soutěž probíhá od 20. ledna do 25. ledna 2015 – 23:59. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Velká šestka.Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

velka_sestka-800x300-totalFilm