Gunman: Sean Penn je muž na odstřel – soutěž o vstupenky na předpremiéru

Akční a špionážní thriller Gunman: Muž na odstřel si ve čtvrtek do kin jako hlavní trumf nese Seana Penna v hlavní roli. Oscarový herec na roli bývalého žoldáka tvrdě trénoval v posilovně. Zásadní souboj svede s další hereckou veličinou – Javierem Bardemem. Nechybí ani další filmoví chlapáci Idris Elba nebo Ray Winston. S Bontonfilmem některé z vás společně pozveme na úterní předpremiéru. Vyhrát můžete vstupenku pro vás a vašeho partnera.

Podívejte se na trailer, ale ještě před ním pro vás máme speciální ukázku. Podívejte se na obdivuhodnou kondici Seana Penna v tomto nadupaném souboji:

Sean Penn hraje vyčerpaného bývalého žoldáka a zabijáka Jima Terriera, který by svou minulost rád nechal za sebou. Jediné, po čem touží, je konečně se usadit se svou dávnou láskou. Ale tajné služby se svých bývalých oveček tak snadno nevzdávají. Jim bude muset očistit své jméno a postavit se organizaci, pro kterou pracoval. Býval jejím vykonavatelem, dělal strašné věci a byl přesvědčen, že pomáhá světu. Mýlil se a jeho bývalí zaměstnavatelé se ho teď snaží zabít.

Gunman: Muž na odstřel (foto: Bontonfilm)

Gunman: Muž na odstřel (foto: Bontonfilm)

V patách mu je démonický Javier Bardem, který už dvakrát přesvědčil, že hrát zlosyny bez špetky svědomí opravdu umí (ve filmu Tahle země není pro starý bez emocí vraždil na potkání, ve Skyfall zatápěl samotnému Jamesi Bondovi). Rozbíhá se dramatická hra na kočku a na myš, která vede Seana Penna přes půl světa. Ví, že neuteče nikam. Jediný způsob, jak se zachránit, je zabít ty, kteří ho chtějí zabít.

Film režíroval Pierre Morel, který má na kontě třeba skvělý thriller 96 hodin s Liamem Neesonem nebo původní Okrsek 13.

Soutěžíme o 5×2 vstupenky na předpremiéru v multiplexu Cinema City Slovanský dům Praha (úterý 17. 3. v 19:00 Cinema City Slovanský dům)

Upozorňujeme soutěžící, kteří budou vylosováni a nezúčastní se, že se příště již nebudou moci soutěže o vstupenky na premiéru účastnit. Ověřte si, že se v daný termín i čas skutečně můžete účastnit!

Soutěžíme do úterý 17. 3. do 12:00 – poté budou ihned kontaktováni výherci.

Bontonfilm logo

 

Gunman-Muz-na-odtrel-plakat