Hotel Transylvánie 2 se otevírá i lidským návštěvníkům (dabovaný trailer)

Rodinka Drakulů se v září vrátí v pokračování animované komedie Hotel Transylvánie. Dvojka poutá prvním trailerem na nová dobrodružství krvavé rodinky. Podívejte se na první dabovaný trailer.

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit… Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a tak se otevírá i pro lidské návštěvníky. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem.

Hotel Transylvánie 2 (foto: Sony Pictures)

Hotel Transylvánie 2 (foto: Sony Pictures)

Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva – na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení – požádá “Děda” Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají “kurz pro strašidla”. Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír – a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé – nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách.

zdroj: Falcon © 2015
video/foto: Falcon, Sony Pictures Animation © 2015