Padesát odstínů šedi (soutěž o DVD)

Jamie Dornan právě ve Varech představuje nový film Anthropoid, ve kterém hraje atentátníka Jana Kubiše. A to je nejlepší příležitost odstartovat soutěž o megahit Padesát odstínů šedi. Ze snímku natočeného podle erotického bestselleru z roku 2011 se stal třetí nejvýdělečnější film roku 2015 – utržil 600 milionů dolarů celosvětově. O práva na film se hned po uvedení knihy na trh svedl boj, zájem měla všechna velká hollywoodská studia jako Warner Bros, Sony, Paramount, Universal i produkce herce Marka Wahlberga. Universal vyhrál a ihned po uvedení prvního dílu do kin ohlásil další dva díly.

Padesát odstínů šedi (foto: Cinemart)

Padesát odstínů šedi (foto: Cinemart)

Původně měl snímek režírovat zkušený kostýmní režisér Joe Wright, který dojímal Pýchou a předsudkem nebo Annou Kareninou, přemýšlelo se i o Stevenu Soderberghovi, nakonec ale post režiséra vyhrála Sam Taylor-Johnson. Původně se uvažovalo o Robertu Pattinsonovi a Ryanovi Goslingovi jako o hlavních kandidátech na roli Christiana Greye, zájem měli i Ian Somerhalder a Chace Crawford, nakonec se producenti rozhodli pro Jamieho Dornana.

Fanoušci DVD a BD nosičů si film můžou koupit hned v několika různých verzích, od klasického DVD a BD, až po verzi ze soundtrackem s písněmi od Beyoncé, Ellie Goulding a Annie Lenox. Pro fajnšmekry je tu i limitovaná edice s erotickými dárky nebo Digibook s fotoknížkou.

Soutěžíme o 3 kusy DVD a 1 kus Digibook DVD

padesat-odstinu-sedi-soutez

Soutěž probíhá od 9. července do 15. července 2015 – 23:59. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Padesát odstínů šedi.Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz
Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm.

Bontonfilm logo

Logo PP