Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

Gangster Ka | Soutěž o knižní předlohu Jaroslava Kmenty

Příznivci dokumentární prózy Jaroslava Kmenty se mohou těšit na další počin tohoto významného investigativního novináře. V minulém týdnu vyšla nová kniha o vyšetřování zločineckých aktivit Radovana Krejčíře Padrino Krejčíř – Gangster. Spolu s distribuční společností Bioscop jsme pro vás u příležitosti premiéry filmu Gangster Ka připravili soutěž o 5 knížek tohoto novinkového titulu, který se stal inspirací pro scénář dvoudílného filmu, ve kterém zůstávají známému zločinci iniciály, ale jméno mění na Radima Kraviece. Jeho nezaměnitelnou přezdívku Káčko najdete i ve filmu.

Kmenta_padrino_krejcir_gangster_kniha_3DKnížka Padrino Krejčíř – Gangster vrátí čtenáře na začátek kariéry Krejčíře do devadesátých let a na přelom tisíciletí. Zatímco loňský titul Padrino Krejčíř – Afričan popisoval aktuální dění uprchlíka v Jihoafrické republice. Tentokráte se příběh vrací v časové smyčce zpět do Česka. Čtenáři se dozví, jak Krejčíř začínal, jaké podvody plánoval, proč se na něj zaměřila policie a co vedlo k tomu, že se dal na dráhu gangstera. Kniha přináší řadu novinek, má bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
Zároveň s knihou vznikl i scénář pro film Gangster Ka, který bude mít premiéru v kinech tento čtvrtek, 10. září. V režii Jana Pachla (seriál Cirkus Bukowsky), který je i autorem scénáře, na plátně ve filmu hrají Hynek Čermák, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Vlastina Svátková, Jan Vlasák, Jan Révai a další.
První část Gangster Ka se soustředí na události okolo postavy Káčka na území ČR, Bioscop bude film distribuovat do kin od 10.9.2015 a druhá část Gangster Ka: Afričan, která vychází z Káčkovy exilové anabáze, přijde do kin 26.11.2015.

Padrino Krejčíř – Ganster – Jaroslav Kmenta lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Soutěž o 5 knih Padrino Krejčíř – Gangster

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo hraje hlavní roli Radima Kraviece ve filmu Gangster Ka?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Miroslav Etzler,Hynek Čermák,Alexej Pyško’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 7. září do 13. září 2015 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Gangster Ka.
Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bioscop.

Bioscop logo

GangsterKA_A1_nahled

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast