Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Konečně! Podívejte se na titulkovaný i dabovaný trailer Warcraft: První střet

V pátek byl na Blizzconu odhalen první trailer k očekávané herní adaptaci Warcraft: První střet. A podle prvních záběrů se máme rozhodně na co těšit! Nabízíme vám titulkovaný i dabovaný trailer. Film podle světoznámé hry Blizzard Entertainment režíroval Duncan Jones (Zdrojový kód), který se také podílel na scénáři Charlese Leavitta. V hlavních rolích hrají Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky a Daniel Wu.

World of Warcraft 60 days Game Card lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Dějová linka[/pullquote]Mírumilovné království Azeroth se ocitne na pokraji války, když se na jeho hranicích začnou houfovat děsiví nepřátelé. Jsou to Orkové, válečnický kmen, který opustil svůj umírající domov, aby kolonizoval další svět. Průchod mezi oběma světy zajišťuje portál. Na jedné straně čeká armáda, nad kterou visí hrozba kruté porážky, na Druhé pak národ, jemuž hrozí vyhynutí. Dva hrdinové, každý z jiného tábora, se vydávají na cestu vedoucí k nevyhnutelnému střetu. Jeho výsledek určí další osudy jejich rodiny, jejich lidu a celé země. Tak začíná fantastická sága o moci a bezmoci, v níž každý o něco bojuje a válka tak má mnoho podob a tváří.

Warcraft: První střet (foto: CinemArt)

Warcraft: První střet (foto: CinemArt)

Film natočily v koprodukci společnosti Legendary Pictures, Blizzard Entertainment a Atlas Entertainment. Warcraft distribuuje studio Universal Pictures, v České republice Cinemart. V kinech se objeví 9. června 2016.
-red-
zdroj: CinemArt, Legendayr Pictures, Blizzard Entertainment, Atlas Entertainment, Universal Pictures

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast