Soutěž o komplety bondovek Daniela Craiga

Týden soutěží u příležitosti 24. bondovky Spectre vrcholí. Kromě lístků do kina a dalších cen můžete ode dneška hrát také o exkluzivní komplety bondovek Daniela Craiga v bílém boxu. Obsahují Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) a Skyfall (2012). 

Daniel Craig ve filmu Spectre (foto: Forum Film)

Daniel Craig ve filmu Spectre (foto: Forum Film)

Jak jste si mohli přečíst v naší recenzi, všechny tři předchozí bondovky a události v nich vyvrcholí právě ve Spectre. Nejnovější příběh agenta 007 je od čtvrtka v českých kinech. Pojďte si ale připomenout Daniela Craiga v naší soutěži. Stačí odpovědět správně na naše otázky a jedna ze tří kolekcí od Bontonfilmu může být vaše.

Soutěž o kolekce 007 Daniel Craig

Kolekce Daniel Craig-soutez

Bontonfilm nabízí i další kolekce s jednotlivými bondovskými představiteli, včetně verzí na Blu-ray. Dále vychází všechny filmy na obou typech nosičů jednotlivě. BD navíc ve verzích Steelbook.
V prodeji jsou také ultimátní BD a DVD kolekce, které obsahují všechny bondovky (přineseme videorecenzi), včetně místa na Spectre, která na obou nosičích vyjde v roce 2016.

Bond-katalog_Totalfilm-800x70

Soutěž probíhá od 7. listopadu do 12. listopadu 2015, včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Kolekce Daniel Craig.
Ceny do soutěže věnovala společnost Bontonfilm
Bontonfilm logo

Logo PP