Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž s filmem Spectre

Daniel Craig už se ode dneška prohání po plátnech českých kin. S českým distributorem filmu Spectre Forum Film a nakladatelstvím Mladá Fronta, a.s. jsme pro vás připravili soutěž o hodnotné ceny k filmu. Vyhrát můžete nejnovější doplněné vydání James Bond encyklopedie, nejnovější příběh Jamese Bonda v románu Williama Boyda Sólo. Nebo i speciální zápisník Heineken 007 a české plakáty Spectre.

mlada-frontaJames Bond Encyklopedie
Rozšířené a revidované vydání velké obrazové encyklopedie Jamese Bonda spolehlivě nadchne všechny početné fanoušky nesmrtelného agenta 007. Díky přímé spolupráci autorů se společností Eon Productions je kniha vybavena unikátními fotografiemi ze všech bondovských filmů i ze zákulisí jejich natáčení. John Cork a Collin Stutz si všímají všech stránek Bondovy osobnosti a v abecedním přehledu nabízejí svižný, avšak současně fundovaný a skvěle ilustrovaný výklad o jeho protivnících, spojencích, technických hračičkách, vozidlech, ale samozřejmě i o neméně proslulých „Bond girls“.

WilliamBoyd-soloWilliam Boyd – Sólo
Nový román s Jamesem Bondem!
Píše se rok 1969. James Bond – britský zvláštní agent 007 – právě oslavil pětačtyřicáté narozeni¬ny a je povolán na ústředí, kde obdrží neobvyklý úkol: má se vypravit do neklidného západo-afrického státečku Zanzarim, aby zneškodnil vzbouřence, kteří ohrožují zdejší režim. Bondův příjezd do Afriky je počátkem divoké mise, při níž se agent snaží odhalit, jaké síly stojí za místní brutální občanskou válkou – a rychle si uvědomí, že situace zdaleka není jednoznačná. V Zanzarimu se zvrtne všechno, co se zvrtnout může, a navzdory splněnému úkolu v agentovi 007 zůstane pachuť a touha po pomstě. Aby se jich zbavil, nezbývá mu než pustit se do sólové akce.

Soutěž o 5 James Bond Encyklopedií, 5 románů Williama Boyda – Sólo, 5 originálních plakátů Spectre, 5 triček Spectre a 1 zápisník 007

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolikátá Bondovka v pořadí byl film Skyfall? ‚ type=’radio‘ required=’1′ options=’23,28,31’/][contact-field label=’Kolik herců zvárnilo Jamese Bonda?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’4,5,6’/][contact-field label=’Jak se jmenovala Bond girl ve filmu Quantum of Solace?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 5. listopadu do 9 listopadu 2015, včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Spectre.
Ceny do soutěže věnovala společnost Forum Film, Mladá Fronta, Heineken

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

Logo PP

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast