Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Gladiátorský souboj se blíží: Úsvit spravedlnosti má nový trailer (CZ video)

Dlouho jsme čekali, ale už je to tady. Po úterním klipu, jenž nám nabídl rozzuřeného Supermana a strachujícího se Batmana, vypustil Zack Snyder do světa další plnohodnotný trailer očekávaného filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. A už to není jen o duelu Batmana a Supermana.

Trailer k filmu začíná setkáním Clarka Kenta (Henry Cavill) a Bruce Wayna (Ben Affleck), kteří vedou napjatou diskuzi. Slyšíme Batmanovu posměšnou poznámku, která odkazuje na jeho minulost s Jokerem: „Možná je to městem Gotham ve mně, mám špatnou zkušenost s blázny, co se oblékají jako klauni.“ Do toho vstupuje Lex Luthor (Jesse Eisenberg), na jehož párty se všichni ocitají, a svým vtipálkovským přístupem mění atmosféru v místnosti tak, že na předchozí drama skoro zapomeneme.

Setkání s Lexem

Setkání s Lexem

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Syn Kryptonu versus Netopýr Gothamu![/pullquote]Dále se dozvídáme, že Luthorův cíl je konstruovat souboj mezi dvěma hrdinskými protějšky, dle jeho vlastních slov: „Největší gladiátorský souboj ve světové historii: Syn Kryptonu versus Netopýr Gothamu!“

Konec traileru už nabízí velkolepou podívanou. Na scénu přijde Wonder Woman (Gal Gadot), což překvapí nejen Batmana, ale i Supermana. Trinity (nejznámější trojice Z DC komiksů) se pak společně postaví pravému nepříteli, a tím je Doomsday. Ten byl podle všeho stvořen Luthorem z mrtvého těla generála Zoda, kterého zabil Superman v Muži z oceli, úvodním filmu DC Universe pod záštitou Warner Bros.

Superman, Wonder Woman a Batman

Superman, Wonder Woman a Batman

Film bude mít v českých kinech premiéru 24. března. Jeho režisérem je Zack Snyder, který už má s komiksovkami zkušenosti (Strážci: Watchmen, Muž z oceli). V budoucnosti se postará i o režii dvou částí Ligy spravedlnosti, která bude dějově vycházet právě z Úsvitu spravedlnosti.

připravila: Adéla Vilímcová
zdroj videa: Warner Bros./Freeman Entertainment © 2015, 2016

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast