Rodinka Bélierových s vítězkou talentové soutěže míří do kin (soutěž)

„Kdo chce pochopit hudbu, nepotřebuje ani tak sluch, jako srdce.“ – to je průvodní slogan filmu Rodinka Bélierových, který se poprvé na českých plátnech objevil v rámci loňského Festivalu francouzského filmu. Hudební komediální drama vypráví o dceři neslyšících rodičů, u které učitel hudby objeví dar zpěvu. Jednoho dne učitel hudby mladé teenagerky Pauly rozpozná pěvecký talent této dívky a doporučí jí účast na soutěži Radio France. Háček je ale v tom, že Paula je dcerou neslyšících rodičů, kteří jsou závislí na jejích překladech. K tomu si připočtěme mladého spolužáka, do kterého je Paula zamilovaná a dilema je na světě. 

Rodinka Bélierových

Rodinka Bélierových

Hlavní představitelka Louane Emera získala za svůj výkon Césara pro nejlepší začínající herečku. Známou se stala po vítězství druhé série francouzské verze talentové soutěže Hlas (The Voice).

Režisér filmu francouz Eric Lartigau (1964) začínal jako režisér reklam a televizních seriálů a posléze se uplatnil coby asistent Diane Kurys či Emira Kusturici a příležitostný herec. Mezi jeho nejpopulárnější tituly patří komedie Podej mi svou ruku (2006), povídkový film Nevěrníci (2014), ale také nečekaný úkrok k psychologickému thrilleru v podobě snímku Muž, který chtěl žít svůj život, v němž se vedle Romaina Durise a Catherine Deneuve objevila i jeho manželka Marina Foïs.

Rychlá soutěž o 5×2 vstupenky na slavnostní premiéru filmu
Koná se: Čtvrtek 3. března 2016 v 18:30 – Kino Lucerna Praha
Účastněte se pouze, pokud jste si jisti svou možnou účastí!
Vstupenky do soutěže věnovala společnost Film Europe. Děkujeme.

Otázku, tentokrát nemáme, stačí když vyplníte formulář a budete mít štěstí. Losovat budeme v den konání v 10.00 hod., následně budeme kontaktovat výherce.

Rodinka Bélierových plakát CZ