Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Turné Filmharmonie se blíží (soutěž o vstupenky)

Už v pátek odstartuje turné Filmové filharmonie koncertem v Olomouci (8. 4.), v sále Moravské filharmonie Reduta, dále pokračuje v neděli 10. dubna v sále Filharmonie Hradec Králové a 12. dubna v Rudolfinu v Praze. „Chceme filmovou hudbu přivézt do českých měst a ukázat posluchačům, že slyšet své oblíbené filmovky živě je skutečně jedinečný zážitek,“ říká produkční Filmové filmharmonie Aneta Jonešová.

Filmová filharmonie přichází s novým programem, který uvede po úspěšných a vyprodaných koncertech. Program je tentokrát tématicky laděn do žánru dobrodružství a dává tak divákům možnost přiblížit se svým filmovým hrdinům. „Přednosti Filmové filharmonie jsou především v kvalitním hudebním nastudování a nadšení hudebníků, diváci si tak mohou živě užít 80 členný orchestr,“ dodává šéf orchestru Matěj Lehár. Těleso vrací do českých sálů stále větší množství posluchačů, kteří tak nalézají opět vztah k živé, symfonické hudbě. Šéfdirigentem orchestru od počátku jeho založení je Chuhei Iwasaki, který pochází z Tokia.

Filmová filharmonie - dirigent Chuhei Iwasaki

Filmová filharmonie – dirigent Chuhei Iwasaki

Téma dobrodružství spojuje melodie z filmů Robin Hood, Gladiátor, Vertical Limit, Mulan, Poslední samuraj, Poslední Mohykán, Zorro, Barbar Conan, Indiana Jones, Mumie či Piráti z Karibiku.

Soutěž o vstupenky na koncert „Dobrodružství“

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Telefon pro rychlý kontakt a domluvení převzetí‘ type=’url‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo napsal hudbu k filmu Avatar, kterou Filmharmonie zahrála nedávno v Rudolfinu?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Jaké téma měl první koncert Filmharmonie v roce 2013? (nápověda na webu filmharmonie.cz)‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Na jaký koncert a datum byste chtěli v případě výhry vstupenky?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’8. 4. Olomouc,10. 4. Hradec Králové,12. 4. Praha – Rudolfinum’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 4. 4. do 7. 4. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Filmharmonie”.

Děkujeme partnerovi, Filmové filharmonii za poskytnutí vstupenek do soutěže.

filmharmonie_logo

filmarmonie-dobrodruzstvi-plakat

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast