Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

51. MFF KV | Dornan dorazil do Varů – večer uvede Anthropoid (fotky)

Idol ženských srdcí Jamie Dornan dnes odpoledne dorazil do Varů. Je to v krátké době podruhé, kdy se v západočeském městě na prestižním festivalu objevuje. Loni zde představil projekt Anthropoid. Letos už přijíždí s hotovým filmem, aby osobně s režisérem a hereckou delegací uvedl jeho světovou premiéru v rámci slavnostního zahájení 51. ročníku karlovarského festivalu. Ve filmu si zahrál postavu Jana Kubiše, jednoho z českých parašutistů pověřených úkolem zabít Heydricha.

Jamie Dornan se fotí s fanoušky před hotelem Pupp

Jamie Dornan se fotí s fanoušky před hotelem Pupp

kviff-51-2016-logoFilm o atentátnících na zastupujícího říšského protektora Heydricha uvede Dornan spolu s režisérem Seanem Ellisem a herci Toby Jonesem, Aňou Geislerovou, Alenou Mihulovou a Václavem Neužilem.
Severoirský herec Jamie Dornan naposledy zazářil díky hlavní roli Christiana Greye v hitu Padesát odstínů šedi(2015). Dornan získal uznání kritiky za roli krutého sériového vraha v seriálu The Fall, jehož třetí řada se začne vysílat v roce 2016.

Delegace Anthropoidu pozdraví diváky nejdříve na červeném koberci, před Velkým sálem hotelu Thermal po 17. hodině. Poté uvede veřejné projekce filmu Anthropoid v Malém sále (19.45) a Kongresovém sále (20.00) v hotelu Thermal.

Aňa Geislerová s Jiřím Bartoškou

Aňa Geislerová s Jiřím Bartoškou

foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast