Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Justice League a Wonder Woman – další CZ trailery z Comic Conu

A další nášup lokalizovaných trailerů z Comic Conu je tady. Tentokrát tu máme dvě komiksovky. Wonder Woman se objevuje v obou trailerech. Příští rok v červenci dorazí do kin její vlastní film a už v polovině listopadu se objeví i v Justice League. Oba trailery stojí za to! Užijte si je, Justice League vám navíc přinášíme ve 4K rozlišení.

Wonder Woman (v kinech od 1. července 2017)

V pořadí čtvrtý film filmového DC universe a první sólový film komiksové hrdinky vůbec. Je jí Diana Prince, známá jako Wonder Woman. Své schopnosti již předvedla v Batman v Superman, tentokrát se ale dozvíme něco o zrodu její postavy. Podíváme se na ostrov Amazonek, kde ztroskotá Steve Trevor, (Chris Pine ze Star Treku) toho najde naše známá Diana a jelikož je Steve prvním mužem, kterého kdy viděla, přeskočí ihned jiskra.

Wonder Woman (foto: Warner Bros)

Wonder Woman (foto: Warner Bros)

Režíruje Patty Jenkins, což je autorka oceňované Zrůdy, takže by nás měla čekat solidní podívaná. Uvidíme, jak si Wonder Woman povede v Justice League, ve své sólovce ale také předvádí parádní věci. Jelikož je příběh zasazen, mimo jiné, do období 1. světové války, uvidíme WW, jak si to vyřizuje s armádou německých vojáků nebo jak umí se štítem odrazit minometnou střelu či střelbu ze samopalů. Z přehršle komiksových fláků, které se na nás řítí v příštích letech, je Wonder Woman akční jízdou, na kterou se s čistým svědomím těšíme. A to nejen kvůli křivkám Gal Gadot.

Justice League (v kinech od 16. listopadu 2017)

Přímé pokračování Batman v Superman nám kromě Batmana, Wonder Woman a Supermana nabídne další tři nové bojovníky. Mohli jsme je zahlédnout při emailové konverzaci v BvS, kdy každý hrdina dostal krátké uvozující video. Tvůrci slibují opuštění od vážného tónu, který nastolil Muž z oceli a BvS, a zavázali se k většímu humoru. Jestli (a to hlavně u BvS) může za „neúspěch“ filmů vážný tón nebo spíš scénář posuďte sami.

Justice League (concept art)

Justice League (concept art)

Je také nutné připomenout, že od Batman v Superman se čekaly mnohem větší věci a to po finanční a hlavně kvalitativní stránce. V Justice League půjde hlavně o skládání nového týmu. Batman zde bude hledat superhrdiny s nadpřirozenými schopnostmi kvůli nové hrozbě. Záporákem by měl být Steppenwolf a později Darksaid. První je o něco slabší, každopádně je to bůh a hlavně strejda Darksaida, kterému se také říká Bůh zla a je mimochodem silnější než Superman. Vznik Justice League je tedy pochopitelný a obavy Batmana oprávněné.

připravil: Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Freeman Entert., Warner Bros., Totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast