Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Top trailery týdne | Anděl Páně se vrací, Týpci obchodují se zbraněmi a James Franco jako noční můra otců

Největším skokanem ve sledovanosti za posledních 7 dní je trailer k pokračování pohádky Jiřího Stracha Anděl Páně 2. Dva nekonvenční mladíci obchodují se zbraněmi ve filmu s odvázaným názvem Týpci a zbraně. Šokovat bude především rodiče své snoubenky James Franco ve filmu Proč právě on? Tom Hanks hraje v novince Clinta Eastwooda o známém nouzovém přistání dopravního letadla na řece Hudson. Podívejte se také na ukázku ze zakončovacího filmu letošního karlovarského festivalu, nové komedie Woodyho Allena Café Society. A nakonec tu máme trailer k filmu Jana Hřebejka Učitelka, který díky MFF KV a ocenění Zuzany Mauréry zažívá rychlý nárůst sledovanosti.

Anděl Páně 2 (v kinech od 1. prosince)falcon-38-logo_1356004558

Anděl Petronel (Ivan Trojan) se vrací společně se svým pokušitelem čertem Uriášem (Jiří Dvořák). Jak říká Jiří Strach v úvodu, zdá se, že se skutečně podařilo navázat na fungující poetiku prvního dílu. Posuďte sami v traileru.

Týpci a zbraně (v kinech od 18. srpna)freeman

Film byl natočen podle skutečného příběhu dvou přátel (Hilla a Tellera), čerstvých dvacátníků žijících během války v Iráku v Miami Beach, kteří se rozhodli plně využít málo známou vládní iniciativu umožňující malým firmám ucházet se o zakázky americké armády. Trochu se to ale celé zvrtne. Slibný režisér Pařby ve Vegas Todd Phillips je slibná pozvánka k traileru i filmu.

Proč právě on? (v kinech od 22. prosince)cinemart

Na tuto otázku se ptá otec milované dcery v podání BryanA Cranston, když poprvé vidí jejího nápadníka. Multimiliardář, kterého hraje James Franco je velmi nekonvenční ženich. Co si pod tím představit? Pusťte si ukázku.

Sully: Zázrak na řece Hudson (v kinech od 8. září)freeman

Toma Hankse obsadil do role kapitána Sullyho Clint Eastwood ve filmu podle skutečné události. Příběh neuvěřitelného nouzového přistání dopravního letadla na řece Hudson bere dech i po letech. Nicméně i přes nesporný úspěch se Sully stal předmětem vyšetřování, které mohlo ohrozit jeho kariéru a reputaci.

Cafe Society (v kinech od 22. září)Bioscop logo

Závěrečný film karlovarského festivalu přináší příběh Bobbyho (Jesse Eisenberg), který odlétá do Hollywoodu. Začíná pracovat jako poslíček pro strýčka Phila (Steve Carell), který je mocným agentem filmových hvězd. Vstupuje do světa opojných večírků, plných celebrit, modelek, playboyů, producentů a politiků. Setkání s jednou ženou pro něj ale bude fatální.

Učitelka (v kinech od 21. července)AComp.CR.Logo

Nový slovensko-český film Jana Hřebejka a Petra Jarchovského přinesl na festivalu ve Varech cenu pro Zuzanu Mauréry. Stala se nejlepší herečkou. Příběh manipulativní a zlé učitelky, která se schovává za neutuchající úsměv zaujal diváky a novináře.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast