Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Dva mladíci před smrtí si chtějí ještě užít Nejkrásnější den – (soutěž o vstupenky)

Nová německá komedie Nejkrásnější den tak trochu připomíná Klepání na nebeskou bránu. Dva třicátníci mají smrtelnou nemoc a chtějí si ještě trochu užít život. A zdá se, že to bude celkem švanda. Alespoň trailer tomu napovídá. Spolu s námi a distribuční společností Bontonfilm máte možnost vidět film o týden dřív. Do kin se totiž chystá 11. srpna. Ale už tento čtvrtek 4. srpna můžete vyrazit na předpremiéru. Tedy pokud budete mít štěstí.

Svérázný, upjatý a ambiciózní pianista Andi se potkává s floutkem a pohodářem Bennem a oba zjišťují, že mají jedno společné. Oba třicátníci mají na krku diagnózu smrtelné nemoci a na dveře jim už klepe zubatá s kosou. Jeden přesvědčí druhého, že mají ideální příležitost se vykašlat na jakoukoliv zodpovědnost. Společně utečou z hospice s cílem pořádně si vyhodit z kopýtka u žít si ty nejbáječnější dny v životě. Taky kdy už jindy…

Nejkrásnější den (foto: Bontonfilm)

Nejkrásnější den (foto: Bontonfilm)

Napůjčovat si peníze nebo nakoupit hromadu věcí na splátky je jednoduše geniální nápad, jak přijít rychle k penězům a oba smrtelně nažhavení třicátníci vyrážejí první třídou na fantastický výlet po Africe. Pro hypochondra Andiho je začátek výpravy malou noční můrou, zatímco Benno má svůj tajný plán. Jejich cesta se skládá z řady zábavných i tragikomických situací až jim nakonec nabídne to, po čem toužili – ten Nejkrásnější den.

Soutěž o vstupenky na předpremiéru ve čtvrtek 4. 8. v 18.15 v Kině Lucerna Praha

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Telefon pro rychlý kontakt‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenovala loňská komedie, kterou režíroval a také si v ní zahrál Matthias Schweighöfer?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Valkýra,Chůvák,Otcem na poslední chvíli’/][/contact-form]

Soutěžte pouze, pokud se můžete určitě účastnit projekce ve stanovený čas a den! V případě že vyhrajete a nedostavíte se, bude váš mail v dalších soutěžích vyřazen. Děkujeme za pochopení.

Děkujeme distribuční společnosti Bontonfilm
Bontonfilm logo

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast