Trailery týdne – Snowden, Kruhy, Lego® Batman a Spojenci

A je tu další nálož zajímavých filmových příslibů ve formě nejnovějších trailerů. Podíváme se na očekávanou novinku Olivera Stonea Snowden, třetí pokračování legendárního hororu Kruh, Batmana z Lego® kostek i Brada Pitta a Marion Cottilard ve filmu Spojenci. Uniknout pozornosti náročnějších diváků by rozhodně neměl německý film 24 týdnů.

Snowden (od 10. listopadu 2016)

Specialista na politicky angažované snímky Oliver Stone si vybral další látku, která ho osobně znepokojila. Příběh vládního zaměstnance Edwarda Snowdena zná snad každý. Obsazení Josepha Gordona-Levitta nemůže zkazit vůbec nic. Vzpomeňme jen na Muže na laně. Gordon-Levitt je typ herce chameleona, který se svou postavou doslova žije. To ale není samospása. Tak věřme, že film bude mít i dobrou režii, scénář a nebude nikde výrazně drhnout. Jsme zvědavi!

Kruhy (od 27. října 2016)

Horor Kruh v roce 2002 tak trochu redefinoval žánr a stejně jako Záhada Blair Witch zanechal v divácích výrazný dojem. Třetí pokračování s názvem Kruhy je částečně také prequelem a představí nám temnou Samaru a její osud.

LEGO® Batman film (od 9. února 2017)

Tohle bude zase nářez! Už z trailerů je patrné, že to bude zase velká zábava. A to nejen pro děti. Jak víte, u prvního Lego příběhu se bohatě bavila celá rodina a zdá se že kostkový Batman to jenom potvrdí!

Spojenci (od 1. prosince 2016)

Romantika a špionážní thriller. Brad Pitt s tím už má nějakou zkušenost, Marion Cotillard také. Příběh zní velmi slibně! Během nebezpečné hry s falešnými identitami dvou agentů se do sebe ti dva zamilují a rozhodnou se, že začnou nový život v Anglii, nyní již jako rodiče společného potomka. Jenže tento sen o novém životě musí postava Pitta opustit, když se o manželce dozví, že je dvojitá agentka a dostane za úkol ji zabít…

24 týdnů (od 27. října 2016)

Tohle téma je hodně zajímavé! Televizní komička Astrid se svým přítelem čeká dítě s Downovým syndromem a vážnou srdeční vadou a zvažuje, zda si jej navzdory obtížné lékařské prognóze ponechá, či ne. Endoskopické obrazy plodu představují patrně první HD záběry ženského lůna v dějinách kinematografie. Důležitý, odvážný, emocemi nabitý film jednoznačně patřil k vrcholům letošního Berlinále.

-red-
zdroj: Film Europe, CinemArt, Freeman Entertainment