Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž s filmem Pohádky pro Emu o romantický pobyt a další ceny

Režisér a autor scénáře Rudolf Havlík si pro svůj druhý celovečerní snímek Pohádky pro Emu zvolil téma hledání lásky a štěstí i za cenu, že se musíte vzdát svého pohodlí a podstoupit nečekané dobrodružství. V naší soutěži ale dobrodružství zažít můžete a v pohodlí naopak budete. Vyhrát můžete pobyt pro dvě osoby v krásném penzionu v Moravském krasu s polopenzí, lahví vína a wifi a parkování zdarma. Zároveň máme pro vás také poukázky do obchodu STORE 13 a pro dva z vás dva vouchery na film do sítě multikin CineStar.

Prožít můžete díky výhře v soutěži podobné chvíle jako filmová rodinka. Natáčení probíhalo na počátku roku také v Krušných horách, kam hlavní hrdinové vyrazí na víkend. Vzhledem k sněhovým podmínkám uplynulé zimy, měla produkce připravenu i nouzovou variantu, kdy by si herci vyjeli na kolech, ale naštěstí na poslední chvíli napadl sníh, tak mohl být film natočen podle původních představ.

Náročné bylo natáčení  na sněhu především pro dětskou představitelku Emu Švábenskou. Ta měla zahrát holčičku, která je poprvé  na lyžích a Ema opravdu nikdy před tím na horách nebyla. Podobná situace čekala také na Aňu Geislerovou. Před natáčení jedné z prvních scén na horách si totiž její dublérka, která měla za Aňu točit krkolomný pád, zlomila ruku.
Recenzi filmu si můžete přečíst zde. Kromě Ondřeje Vetchého a Ani Geislerové uvidíte v titulní dětské roli zmíněnou Emu Švábenskou, dále Vilmu Cibulkovou, Annu Polívkovou, Marka Taclíka, Jiřího Dvořáka, Oldřicha Vlacha, Janu Bernáškovou, Petra Čtvrtníčka, Andreu Hoffmannovou a další.

Soutěž s filmem Pohádky pro Emu

soutez-pohadky-pro-emu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jaké zaměstnání má ve filmu hrdina v podání Ondřeje Vetchého a zároveň postava Vilmy Cibulkové?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Pohádky pro Emu jsou v českých kinech k vidění od 3. listopadu.

Soutěž probíhá od 5. 11. do 12. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Pohádky pro Emu“. Děkujeme společnosti CineStar, Hyperslevy a Store 13 za poskytnutí cen.

hyperslevy

film-plakat-orig-pohadky-pro-emu

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast