Trailery týdne | Kráska a zvíře, La La Land, Trainspotting a Kong

Jednoznačně největší ohlas tento týden sklidila čerstvá ukázka z hraného zpracování Disney klasiky Kráska a zvíře. Originální verze traileru zaznamenala za prvních 24 hodin téměř 100 milionů zhlédnutí. Velkou pozornost vzbuzuje už od uvedení v Benátkách novinka Damiena Chazella (Whiplash) La La Land. Vrací se Trainspotting s originálním obsazením. Je tu také nová upoutávka na chystané nové zpracování King Konga.

Kráska a zvíře (v kinech od 16. března 2017)

Film Kráska a zvíře je klasickou pohádkou ze studia Walta Disneyho, jež vypráví o podivném monstru, které žije na osamělém místě. Do tohoto paláce najde cestu mladá krásná dívka (Emma Watson), která zde začne s hrozivým zvířetem žít. Ačkoliv je zvíře ošklivé, tak má velmi dobré srdce. Ale objeví se zde i další nápadník krásné dívenky. Dá přednost kráse, nebo dobrému srdci?

La La Land (5. ledna 2017)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí.

Trainspotting 2 (v kinech od 2. února 2017)

Renton, Begbie, Simon a Spud. Příběh čtveřice narkomanů ze skotského Edinburghu se před dvaceti lety navěky zapsal do dějin kinematografie. V pokračování s názvem Trainspotting 2 se na plátno vracejí všechny oblíbené postavy z původního filmu a zdá se, že budou muset řešit podobné problémy jako v minulosti. Namísto života promarněného drogami však budou mnohem aktuálnější. Legendární monolog z originálu v prvním traileru naráží na některé z největších problémů současné společnosti – sociální sítě či závislost na pornu.

Kong: Ostrov lebek (9. března 2017)

Kong: Skull Island se na příběh o největším opičákovi a jednom z nejslavnějších filmových monster podívá trošku jinak. Děj se bude odehrávat v sedmdesátých letech, kdy se skupina vojáků a badatelů vydá na podivný ostrov, kde se skrývají věci, o nichž lidstvo nemá ani tušení. A taky jeden pěkně velký opičák, který nemá rád, když mu do baráku vleze parta lidí ve vrtulnících. Podle slov tvůrců by měl být jejich King Kong vůbec největší, jakého jsme kdy na plátně viděli. A za pár let si to rozdá na férovku s Godzillou. Uvidíme, jak to vedle něj zvládne Tom Hiddleston a jestli si za kamerou poradí Jordan Vogt-Roberts, který natočil velmi fajn drama Králové léta.

-red-
zdroj: Totalfilm.cz, Falcon, Freeman Entert. © 2016