Velká soutěž s Fantastickými zvířaty

Od čtvrtka česká kina okupují Fantastická zvířata. Filmová novinka od autorky J. K. Rowlingové a režiséra Davida Yatese patří k nejočekávanějším filmům letošního roku. A recenze největší fanoušky kouzelnického světa uklidnily. Základ k budoucí pentalogii se povedl. Společně to nyní oslavíme soutěží, kterou jsme pro vás připravili s distributorem filmu, společností Freeman Entertainment.

Jak už jistě víte, do příběhu tentokrát nezasáhne Harry Potter, protože se ještě nenarodil. Anglii měníme za New York, kam přijíždí magizoolog Mlok Scamander (autor slavné učebnice Fantastická zvířata a kde je najít). Z jeho kouzelného kufříku unikne pár kouzelných tvorů, kteří začínají tak trochu terorizovat město. Kouzelníci se bojí prozrazení. A víc se už dozvíte v kině.

Fantastická zvířata a kde je najít (foto: Freeman Entert.)

Fantastická zvířata a kde je najít (foto: Freeman Entert.)

Velká soutěž s Fantastickými zvířaty

Pro 40 z vás máme samolepkové album Fantastická zvířata a Harry Potter. Tři z vás získají triko k filmu, látkovou tašku k filmu, odznak a samolepky všech postav. Pro jednoho máme kompletní kolekci filmů Harryho Potter na DVD a jeden výherce pak obdrží kompletní knižní sérii Harryho Pottera v dárkovém boxu.

soutez-fantasticka-zvirata

Soutěž probíhá od 20. 11. do 30. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Fantastická zvířata“. Děkujeme společnosti Freeman Entertainment.

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.