Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Frajerem roku je Tom Hanks – je totiž tak normální! (video)

Tom Hanks měl úspěšný rok. V kinech exceloval jako kapitán Sully ve velmi úspěšném filmu podle skutečné události. A letos na podzim připomněl celému světu, že patří k nejnormálnějším a nevstřícnějším celebritám Hollywoodu. Nemá problém se s fanoušky setkávat a být k nim velmi vlídný. Naposledy to dokázal na podzim. Když byl běhat v Central parku, narazil na novomanžele, kteří si fotili svatební fotografie. Přidal se k nim a odzbrojil je svou nehranou přirozeností.

Není to poprvé, kdy svou milou povahou šokoval svoje okolí. Navíc ve všech filmech o filmu (naposledy v materiálech k Infernu) o něm jeho herečtí kolegové mluví v superlativech. Pravda, tyhle chvalozpěvy se většinou v takových filmech objevují vždy. Ale v případě Toma Hankse o této chvále nikdo nepochybuje.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]čtěte také: Recenze | Civilní Hanks udělal ze Sullyho hlavně člověka[/pullquote]Šedesátiletý herec se příští rok objeví ve sci-fi dramatu The Circle po boku Emmy Watson.

-red-
foto/video: ABC, Totalfilm.cz © 2016

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast