Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Kong má hlavní trailer, posadil nás na zadek (video)

Kampaň Konga vrcholí! Tenhle otvírák letní sezóny Warneru se sice prezentoval epickými ukázkami, ale pokaždé jim chybělo něco, z čeho bychom se posadili na zadek. Nejdřív jsme dostali trailer s náznaky, poté s pár záběry Konga, no a teď se do toho šláplo naplno. A je to panečku natřískaná podívaná, která konečně zvedá naše očekávání na celkem nedočkavou úroveň. Čekat už nebudeme dlouho. Kong: Ostrov lebek vstupuje do kin už 9. března.

Trailer ukazuje dost nových záběrů. Takže ti, co o návštěvě kina nepochybují, mohou ukázku protentokrát vynechat. Nic moc nového se z příběhu nedozvíme, jde především o umně nastříhanou akční koláž a opičáka se tu nabažíme dosyta. Na velkofilm je tu až nezvykle dost zajímavých záběrů (vrtulník a pohled na Konga) a nápadů, (klepací hlava, zaměřování přes zbraň) takže nás čeká i vizuálně vypiplaná podívaná. Chybět nebude i občasné komediální odlehčení. Nejvíc se ale asi stejně těšíme na souboj Samuela L. Jacksona s Kongem. Jo, a oscarové Brie Larson to tady vážně sluší. Snad si jí přerostlý opičák nevezme na výlet do New Yorku…

Podle všeho ne. Kong by se měl odehrávat jen na Ostrově lebek a i na této malé ploše nabídnout tuny roztodivných stvoření. Není se čemu divit. Film se odehrává ve stejném světě, kde řádí také Godzilla. V březnu tak otevřeme další zářez do světa monster. 21. března 2019 se dočkáme pokračování Godzilly a 28. května 2020 pak rovnou vysněného bijáku Godzilla vs. Kong. Tak uvidíme jestli tyhle ambiciózní plány Warnerům vyjdou. Jestli se jim to povede záleží také na Kongovi.

Petr Račko, Totalfilm.cz
video: Freeman Entertainment / Warner Bros. © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast