Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Wonder Woman se připomíná vynikajícím trailerem (video)

Wonder Woman se připomíná vynikajícím trailerem. Konečně se zaměřuje na charakter Diany, a je svou stavbou dost podobný ukázkám na Supermana. Dokonce se rozezní pár jeho známých tónů, abychom si vzpomněli, do jakého univerza Wonder Woman patří. DC a jeho problémové univerzum vystavěné právě kolem sólovky Muže z oceli přinese již čtvrtý film.

O provázaném světě pořád ještě nemůže být řeč, i když se Warneři velice snaží. A všichni víme, že se možná snaží až moc. Ohlašování premiér nových filmů padá sem tam, ale dotáhnout do konce již ohlášené, se v mnoha případech nepodařilo. Flash by mohl vyprávět. Je škoda, že se DC svět nepodařilo rozvést s trošku větší pompou. Přeci jen, jejich postavy jsou o něco slavnější než konkurenční marvelovské, a zazdít je nekvalitními adaptacemi by byla obrovská škoda. Ty postavy mají obrovský potenciál.

Wonder Woman (foto: Warner Bros)

Naše naděje tak upínáme právě k Wonder Woman a Aquamanovi (k Justice League jsme obezřetní). A nejnovější trailer na tuhle zběsilou Amazonku nám přináší konečně důvěru, že by to v červnu mělo dopadnout dobře. Trailer má atmosféru, na příběh kolem ostrova Amazonek se vyloženě těšíme. Už jen kvůli těm barvám, vizuál vypadá opravdu parádně. Ten se pak bude tříštit s typicky DCkově temným, který teď bude simulovat hrůzy první světové války, do které se Wonder Woman zapojí.

Superman, Wonder Woman a Batman

Režíruje Patty Jenkins, která má na kontě oceňovanou Zrůdu, a jedná se o její první zářez do blockbusterového světa. Sice na povrch vyplavaly nějaké drby o problémech s produkcí, ale sakra, který velkofilm je nemá, je to naprosto běžná věc, (problémy má i Marvel) a Warneři by si měli najmout člověka, který bude na tohle vypouštění zvěstí ze zákulisí dávat pozor, protože za to, že jsou teďka mezi komiksovými lídry za otloukánka, si můžou jen a jen sami.

Zmínit musíme na závěr ještě skvěle fungující chemii mezi Gal Gadot a Chrisem Pinem, který podle názorů z testovacích projekcí je skvělý a je Wonder Woman skvělým parťákem. Tak uvídíme, jak to nakonec všechno dopadne. Wonder Woman bude v kinech od 1.6.2017.

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Warner Bros., Totalfilm, Freeman Entert.© 2017

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast