Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmové premiéry od 15. června

Do kin se vrací Blesk McQueen, aby vybojoval jeden z nejdůležitějších životních závodů. Ve filmu Auta 3 proti němu stojí Jackson Hrom. A další auta v tomto premiérovém týdnu – tentokrát v americkém filmu Extrémní rychlost. V hlavní roli Scott Eastwood. Do kin se dnes podívá komediální předělávka známého seriálu Pobřežní hlídka s Dwaynem Johnsonem a Zacem Efronem. A nakonec je tu romantické válečné drama Trpká úroda, odehrávající se v době stalinských represí.

Auta 3 (USA, 2017)


Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa.

Auta 3
Cars 3
Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA, 2017
Režie: Brian Fee
Hudba: Randy Newman
Hrají: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Bonnie Hunt, Cheech Marin

Extrémní rychlost (Francie, 2017)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962.

Extrémní rychlost
Overdrive
Akční / Thriller
Francie, 2017, 94 min
Režie: Antonio Negret
Scénář: Michael Brandt, Derek Haas
Kamera: Laurent Barès
Hrají: Simon Abkarian, Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick, Moussa Maaskri, Abraham Belaga, Frédéric Anscombre, Pierre-Marie Mosconi, Joshua Fitoussi

Pobřežní hlídka (USA, 2017)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu… A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat.

Pobřežní hlídka
Baywatch
Komedie
USA, 2017, 119 min
Režie: Seth Gordon
Scénář: Robert Ben Garant, Brian Gatewood, Thomas Lennon, Al… (více)
Kamera: Eric Steelberg
Hudba: Christopher Lennertz
Hrají: David Hasselhoff, Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Hannibal Buress, Ilfenesh Hadera, John Cenatiempo, Brandon Larracuente, Amin Joseph

Trpká úroda (Kanada, 2017)

Trpká sklizeň je silným příběhem lásky, cti, vzpoury a přežití, inspirovaný jednou z nejvíce přehlížených tragédií 20. století. Vypráví osudy dvou mladých milenců, vtažených do pustošícího řádění Josefa Stalina a jeho genocidní politiky namířené proti Ukrajině ve třicátých letech minulého století. Zatímco Stalin upevňuje ambice komunistů v Kremlu, mladý umělec Jurij (Max Irons) se snaží přežít hladovění, věznění a mučení, aby svou dětskou lásku Natálku (Samantha Barks) zachránil před hladomorem, programem na vyhladovění obyvatelstva, který nakonec zabil miliony Ukrajinců. Na pozadí těchto tragických událostí uniká Jurij ze sovětské věznice a přidává se k protibolševickému hnutí odporu. Tam bojuje za znovushledání s Natálkou a zároveň za svobodnou Ukrajinu.

Trpká úroda
Bitter Harvest
Drama / Romantický / Válečný
Kanada, 2017, 104 min
Režie: George Mendeluk
Scénář: George Mendeluk
Kamera: Douglas Milsome
Hudba: Benjamin Wallfisch
Hrají: Samantha Barks, Barry Pepper, Max Irons, Aneurin Barnard, Terence Stamp, Tom Austen, Tamer Hassan, Richard Brake, Nicholas Aaron, Lucy Brown, William Beck, Gary Oliver, Michael Jenn, Jack Hollington, Paul Hickey

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast