Podívejte se exkluzivně na prvních 6 minut Baby Drivera (video)

První víkend v amerických kinech byl pro novinku Edgara Wrighta velmi úspěšný a studio Sony už pomalu plánuje dvojku. U nás se filmu dočkáme už za dva týdny. V Americe akční komedie otevřela na 20 milionech USD, což je zatím největší kasovní úspěch filmu, který režíroval tento tvůrce. Krom skvělého soundtracku a výborně natočených akčních honiček snímku pomáhá opravdu exkluzivní obsazení. Krom hlavních rolí Ansela Elgorta a Lily James ve filmu uvidíme také Jamieho Foxxe, Kevina Spaceyho, Jona Hamma nebo Eizu Gonzalez. Podívejte se na exkluzivní video – prvních 6 minut filmu. Pokud vás dostatečně naláká, do kin můžete vyrazit 27. července.


Ansel Elgort hraje ve filmu řidiče, který zajišťuje zločincům únik z místa činu. Je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda.

Režisér Edgar Wright považuje film za splnění jeho snů: “V tomto projektu se propojily moje dvě životní vášně, akční filmy, filmy o loupěžích a honičkách. A pak je tu druhá vášeň – pro hudbu. Jsem velký hudební fanoušek. Propojením vznikl tento vysněný film,” prozradil režisér redaktorce Totalfilmu na novinářském junketu v Madridu. Pusťte si celé originální video s titulky.

-red-
foto/video: Falcon, Sony, Totalfilm.cz © 2017