Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Zákulisí Baby Drivera v extras videích (soutěž s filmem)

Akční a skvělým soundtrackem nadupaná novinka Baby Driver vjíždí už ve čtvrtek do kina. A to ve zběsilém tempu. Už dnes se ale můžete podívat na exkluzivní videa ze zákulisí. Baby pracuje pro Doca (Kevin Spacey), mafiána, kterému se daří úspěšná série bankovních loupeží, částečně i díky Babyho řidičským schopnostem. Kvůli stále stoupajícímu zájmu o jeho dovednosti a tomu, jak je uplatňuje, začíná Babyho stále silněji trápit svědomí, zejména poté, co se zamiluje do milé a pohledné servírky jménem Debora (Lily James) a pokažená loupež ohrožuje jeho vyhlídky na lásku a štěstí.
Vybrat si můžete ze čtyřech filmů o filmu. A uvnitř videí najdete také odpověď na naši soutěžní otázku. Hrajeme o filmové ceny a lístky do kina.

V prvním videu se dozvíte, kde se vlastně Baby vzal a kdo je, druhý klip představuje důležitost hudby ve filmu. Pustit si můžete i rozhovor s Anselem Elgortem a Lily James. Na našem YouTube kanále navíc najdete i dva originální české rozhovory s Anselem Elgortem a Eizou González a režisérem Edgarem Wrightem.



Soutěž o filmové ceny

Hrajeme o tašku, sluneční brýle, sluchátka a lístky do kina. Vylosujeme 5 z vás, kteří získají Baby Driver balíček s uvedenými dárky.

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kterou písničku poslouchal režisér Edgar Wright jako první a napadlo ho, že by byla skvělá pro automobilovou honičku?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Tequila,Bellbottoms,Crazy in Love’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 26. července do 2. srpna 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Baby Driver″
Dodavatelem cen je společnost Falcon.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast