Adam Mišík a Celeste Buckingham v novém klipu k Bajkerům

Minulý týden Adam Mišík představil song s otcem Vladimírem, nyní je tu další hudební klip, tentokrát s kolegyní s filmu Celeste Buckingham. Autorem písničky je Adam Mišík spolu s Celeste Buckingham a Janem P. Muchowem, který stojí i za produkcí singlu a samotnou hudbou k filmu Bajkeři. „Když jsem začal psát One Life, měl jsem vizi letního melancholického songu, a to se mi díky Celeste a Honzovi povedlo. Mám z toho velkou radost, Cel je skvělá zpěvačka a něco nazpívat jsem s ní chtěl už dlouho,” říká Adam.

Adam Mišík hraje ve filmu postavu Davida, který podobně jako jeho kamarádi žije spíš ve světě sociálních sítí, než v přírodě. Adam přiznává, že se svou postavou má společné, že není příliš přírodní typ. „Já nemám ke kolům zase úplně vztah, my jsme taková městská rodina, takže jsem nikdy nebyl ten typ člověka, který by jel někam do přírody.“

Celeste Buckingham ve filmu vytvořila postavu Hanky, která je spolu s parťačkami a trenérem na letním soustředění, kde potkají Davida a jeho kamarády. Celeste přiznala, že natáčení na kolech bylo docela náročné. „Ráda jezdím  jen tak lážo plážo, to je super sport, ale takový extrém jsem ještě nezažila, některé scény byly hodně náročné.“

V dalších rolích uvidíme Hanu Vagnerovou, Jana Komínka, Vojtu Machutu, Pavla Nečase, Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Michala Suchánka, Štěpánku Fingerhutovou, Esther Lubadiku nebo Julii Šurkovou.
Režíruje Martin Kopp, producentem je Tomáš Vican (Vinaři, Bobule)

V kinech si s komedií Bajkeři budete moci prodloužit léto od 19. října, kdy film do kin uvede distribuční společnost Falcon.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon, Adam Mišík Vevo