Filmové premiéry od 10. srpna

Druhý srpnový premiérový čtvrtek má v nabídce jen dva tituly. Animovaný rodinný film Emoji ve filmu a horor Annabelle 2: Zrození zla. Co si vyberete?

Emoji ve filmu (USA, 2017)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním.” Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán.

Emoji ve filmu
The Emoji Movie
Animovaný / Dobrodružný / Komedie
USA, 2017, 91 min

Režie: Anthony Leondis
Scénář: Eric Siegel, Anthony Leondis
Hudba: Patrick Doyle
Hrají: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge, Patrick Stewart, Christina Aguilera, Sofía Vergara, Rachael Ray, Sean Hayes, Jake T. Austin, Tati Gabrielle, Eric Siegel, Sean Giambrone, Liam Aiken

Annabelle 2: Zrození zla (USA, 2017)

Annabelle 2 : Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle“. Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

Annabelle 2: Zrození zla
Annabelle: Creation
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, 2017, 109 min

Režie: David F. Sandberg
Scénář: Gary Dauberman
Kamera: Maxime Alexandre
Hudba: Benjamin Wallfisch
Hrají: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Lulu Wilson, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman, Alicia Vela-Bailey, Kerry O’Malley, Philippa Coulthard, Joseph Bishara, Adam Bartley, Samara Lee, Brian Howe, Grace Fulton, Brad Greenquist, Lotta Losten