Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmové premiéry od 31. srpna

Do kin míří jeden z nejlépe hodnocených filmů roku, snímek Stevena Soderbergha s hvězdným obsazením – Loganovi parťáci. Adaptace romantického bestselleru Tulipánová horečka má také skvělé obsazení. Dále je v nabídce kin fascinující dokument Cesta času Terrence Malicka. Pro děti tu je konečně nový Hurvínek a kouzelné muzeum se špičkovou animací.

Loganovi parťáci (USA, 2017)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou… natvrdlí.

Loganovi parťáci
Logan Lucky
Komedie
USA, 2017, 119 min

Režie: Steven Soderbergh
Kamera: Steven Soderbergh
Hrají: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Riley Keough, Hilary Swank, Sebastian Stan, Seth MacFarlane, Katherine Waterston, Katie Holmes, David Denman, Jack Quaid, Jim O’Heir, Brian Gleeson, Macon Blair, Joshua Hoover


Tulipánová horečka (VB / USA, 2017)


Nizozemsko, počátek 17. století, doba tulipánové mánie. Umělec Jan Van Loos (Dane DeHaan) se zamiluje do vdané mladé ženy Sophie (Alicia Vikander), zatímco je pověřen namalovat její portrét na přání jejího manžela (Christoph Waltz). Investují do rizikového trhu tulipánů v naději, že vybudují společnou budoucnost.

Tulipánová horečka
Tulip Fever
Drama / Romantický
Velká Británie / USA, 2017, 107 min

Režie: Justin Chadwick
Předloha: Deborah Moggach (kniha)
Scénář: Peter Chelsom, Tinker Lindsay
Kamera: Eigil Bryld
Hudba: Danny Elfman
Hrají: Alicia Vikander, Christoph Waltz, Dane DeHaan, Zach Galifianakis, Jack O’Connell, Judi Dench, Holliday Grainger, Cara Delevingne, Matthew Morrison, Julian Seager, Raed Abbas, Cressida Bonas, Tom Hollander, Kevin McKidd, David Harewood, Joanna Scanlan, Douglas Hodge, Daisy Lowe, Sebastian Armesto, Tom So, Martyn Mayger, Michael Nardone, Alexandra Gilbreath, Colin Taylor, Glenn Bunn


Cesta času (Francie / Německo / USA, 2016)

Bezmála čtyřicet let se ve vizionářské mysli amerického filmaře Terrence Malicka rodila myšlenka na ambiciózní snímek o životě a kosmu, která nakonec dostala podobu dokumentární eseje Cesta času. Ta se nezabývá ničím menším než vznikem, vývojem a zánikem známého vesmíru, životním cyklem sluneční soustavy.

Cesta času
Voyage of Time: Au fil de la vie
Voyage of Time: Life’s Journey
Dokumentární / Drama
Francie / Německo / USA, 2016, 90 min
Režie: Terrence Malick
Scénář: Terrence Malick
Kamera: Paul Atkins
Hudba: Hanan Townshend, Simon Franglen
Hrají: Cate Blanchett (hlas)


Hurvínek a kouzelné muzeum (Česko, 2017)

Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

Hurvínek a kouzelné muzeum
Animovaný / Komedie
Česko, 2017, 85 min
Režie: Martin Kotík, Inna Jevlannikova
Scénář: Jesper Møller, Petr Nepovím, Miloš Kirschner, Dan Harder
Hudba: Jiří Škorpík
Hrají: Martin Klásek, Helena Štáchová, Petr Rychlý, Martin Dejdar, Jan Vondráček, Jiří Lábus, Vilém Udatný, Václav Vydra nejml., Jana Postlerová, Jitka Sedláčková, Libor Terš, Zbyšek Pantůček

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast