Jak Adam Mišík balí holky? Podívejte se na další ukázku z Bajkerů (video)

Komedie Bajkeři režiséra Martina Koppa podle scénáře Petra Kolečka vstoupí do kin již 19. října. Tři kluci, kteří na kolech do přírody vyjeli tak trochu z donucení, a pohledná macecha. Čtyři  hezké rychlobruslařky na letním soustředění a přísný a ješitný trenér. V nové ukázce uvidíte Adama Mišíka a jeho zvláštní balící techniku. Její obětí je Celeste Buckingham a moc se jí líbit nebude. 

Letní komedie Bajkeři je nejen pro mladé a nejen pro milovníky cykloturistiky. Scénář Petra Kolečka vypráví s humorem, ironií a nadhledem,  nejen o hledání vztahu ke kolům, ale o hledání vztahů vůbec. Protože klučičí hrdinové žijí tak trochu v zajetí sociálních sítí a tento výlet je příležitostí, jak poznat reálný svět i bez připojen na wi-fi.

David (Adam Mišík), s sebou dostane na cyklistický výlet nevlastního bratra Jáchyma (Jan Komínek), a tak přesvědčí svého nejlepšího kamaráda Sašu (Vojtěch Machuta), aby s ním držel basu. A svět mimo město je prý opravdu zvláštní….

Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři. Do kin se nová komedie podívá už 19. října v distribuci společnosti Falcon.

-red-
zdroj: U. Donátová
video: Falcon, Tomáš Vican, Totalfilm © 2017